Ez lehet akár valamilyen mentális betegség a jellemzők alapján?
Akirol szó lesz,az egy 25 éves srác.
-Sosem bír csendben maradni,mindenre van egy válasza
-Ha nem értesz vele egyet próbál meggyőzni,rád erőltetni a saját látásmódját
-Akaratos,és nem fogadja el a nemet,kivéve azoknál,akik már elég közel állnak hozzá
-Nem alakít ki párkapcsolatot.Mindig a mában él,és úgy gondolja nem létezik a szerelem
-Vallasosnak vallja magát de nem úgy el
-Olykor negatív megjegyzéseket tesz.Kulsore, belsőre vonatkozóan ezzel megbantva a másikat holott erre csak annyit mond,O csak őszinte volt
-Mindent megmagyaraz,és hatalmas egoja van
-Hajszolja a pénzt
-Megnondja a másiknak mit kéne csinálnia,vagy hogy ő hogy csinálná a helyében
-Vannak pillanatok,amikor úgy érzi az ember mellette,hogy szereti,és ezt ki is mutatja,tettekkel
-De van,hogy teljesen elfordul a másiktól ,semmi érdeklődést nem mutat
-Vannak barátai,de rá nézésre olyan,mintha nem is igazán szeretné őket,bármikor el tudná őket engedni
-Szeret velem lenni,ha vele vagyok alig enged el,őszintén mosolyog rám,es mellette megnyugszok,meg sem akar kapcsolatot
-Baja van az egész világgal,de még is próbál megnyerő lenni mindenki szemében,persze ez már csak úgy jön neki
-Sosem tud egyedül lenni,mindig ír valakinek hogy találkozzanak és egy ismeretlen helyen is állandóan beszél a társaságon belül.
-Nem tud kötődni vagy ha tud,azt valószínű nem mutatja ki.
Egyébként meghaltak a szülei,gondolom ez ia közrejátszhat,fogalmam sincs,viszont fájdalmas egy ilyen emberbe beleszeretni.
Ezt úgy hívjuk, hogy balf*sz. Szerintem, nincs rá orvosi terminológia.
Ahogyan arra sem, valaki miért vesz valaki ennyi fáradságot, hogy a számára ellenszenves embert idegenekkel kibeszélje.
Pont, mint az exem. Menekülj. Ne engedd magadhoz közel. Az ilyen ember kontroll mániás és bizonyos szituációkban agresszor, de ha szorul a hurok a nyaka körül, akkor áldozati szerepbe teszi magát. Ez egy jellem, nem feltétlenül kell egyből személyiségzavarra gondolni vagy más egyébre. A lényeg, hogy hiába sérült az önreflexiója- még nem klinikai eset.
Kérlek szépen. Keress valaki mást, tereld el a gondolataid róla- és baráti/haveri kapcsolatnál tovább ne menj vele. Tudom, nehéz ilyenkor racionálisan gondolkoddni, sajnos én is kizártam azt a rengeteg red flag-et, mert hajlamos vagyok csak a jóra koncentráli, de hidd el, egy kisebb veszekedés által is Te fogod a rövidebbet húzni pszichésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!