Miért csak drogok hatása alatt érzem jól magam?
Figyelt kérdés
2022. okt. 20. 16:44
12/23 anonim válasza:
Azok a legbátrabb emberek, akik a földön fekvőbe, a segítséget kérőbe belerúgnak. Ők az erősek, csodálom őket ám!
13/23 anonim válasza:
Ezt nem ertem?
A kerdes az volt, ami fent olvashato. A drogok az erotlen, elgyengult emberek menekulese a valosagbol. Mi mas volna?!
15/23 anonim válasza:
Azt nem tudhatod. Ám erre a kérdésre ez a válasz: mert gyenge vagy" igaz. A mai világhoz lelki erő kell.
Ennyi.
16/23 anonim válasza:
Jól van, lehet az ő valóságához, amit ő átélt neked is kellene drog.
18/23 anonim válasza:
Nos érdemes lenne ellátogatnod egy pszichológushoz. Több évnyi mély depresszió és erős droghasználat után elmentem pszichológushoz. Mint kiderült bipoláris voltam és nagyon szélsőséges érzelmi hullámzásaim voltak. Lehet a te esetedben is fent állhat valami mentális rendellenesség, trauma vagy hasonló.
Lényeg a lényeg, nem kell egyből leállni. Ne a függőséggel cicaharcolj hanem járj terápiára és dolgozz magadon, lépésről lépésre.
19/23 anonim válasza:
Dolgozz magadon! Amit nem tudsz földolgozni, add ki magadból vagy egy pszichológusnak, vagy akiben megbízol. Oldjátok föl. Eleve a drog is rátesz minden érzelmedre, ingázik a gondolkodásod, az érzelmi világod. Fontos vagy, vedd észre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!