Anorexiásoknak akiket a kórházban hizlalnak fel milyen ételeket adnak?
"A gyomrába kanült vezettek be, és ezen keresztül heteken át, éjszakánként egy gép segítségével órákon keresztül kalóriatápanyaggal táplálták.
December 12-én kezdett el újra szilárd táplálékot enni, de nagyon kevés ételmennyiséget tudott elfogyasztani, ráadásul a húsételek számára idegennek tűntek. Olyan sokáig nem evett rendesen, hogy a szervezete nem tudta feldolgozni normálisan a táplálékot.
December 23-án sikeresen elérte a negyvennégy kilót."
Szondatáp, majd miután kivettek (35 kg körül) napi 3-5 nutridrink/fresubin
En diabetikus koleszterinszegeny etrendet kaptam: reggeli es vacsora mindennap korpas zsemle, margarin hozzá sovány sajt v. Sonka szeruseg, kefir v joghurt. Ebedre ugyanaz a sima zöldséges leves volt honapokig kb meg valami kis darab sult hus (szarnyas), parolt zoldseggel altalaban.
Neha adtak rizst, krumplit de azokat passzoltam.
Illetve alma volt gyakran meg sutotok.
En ebből azért tudtam enni, de ha pl a sima kaját vagy az anorexiasoknak jaro roboralo menüt kaptam volna fixen nem ettem volna meg kb semmit.
A joghurt/kefir amugy nem is mindig járt volna, de az ápolók tudtak, hogy a zsemlét nem nagyon eszem meg ezért általában akkor is adtak ha aznap nem volt kiírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!