Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem magam ennyire...

Miért érzem magam ennyire öregnek?

Figyelt kérdés
Úgy érzem a lelkem megöregedett és csak arra vágyik hogy nyugalomban, csendben éljen egyedül, és csak várja a halált, öregnek érzem magam, pedig most nem lenne szabad így érezzek, most kezdődne csak az életem de úgy érzem hogy nem leszek képes végigcsinálni, én most akarok megnyugodni.

2022. okt. 15. 04:32
 1/6 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok
2022. okt. 15. 04:33
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Szépen, nyugodtan, kiegyensúlyozottan élvezd az élet minden pillanatát. Ez nem “öregség”. Harmóniára vágysz. Azért is meg kell dolgozni. Hangulatingadozás. Érezd jól magad. Fel a fejjel!
2022. okt. 15. 04:52
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
A lelki problémáddal pszichológushoz kellene menned, beszéld meg a szüleiddel, hogy bajod van magaddal, kezelésre van szükséged.
2022. okt. 15. 05:04
 4/6 A kérdező kommentje:
megnyugodni úgy értettem hogy örökre
2022. okt. 15. 06:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Lol én pontsan ugyan erre vágyok, nem akarok öngyilkos lenni, csak arra vágyom hogy egyszerűen ne létezzek, ne érezzek semmit esetleg ha meghalok arra is vágyom hogy senki se vegyen részt a temetésemen az szüleimet beleértve, az öngyilkosságtól főleg tartok mivel ha saját magamon is végzek akkor is hatalmas ügyet csinálnak belőle ez egyenesen nekem már kinos és mintha már nem lenne mindegy...
2022. okt. 15. 09:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezt érzem.
2022. okt. 15. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!