Gyerek pszichiátrián milyen esetben szíjjazhatnak le valakit?
Figyelt kérdés
2022. okt. 14. 20:48
11/21 anonim válasza:
És mégis hogy bizonyítsa az ember, hogy normalisan viselkedett ennek ellenére kikötözték és valamj olyan cuccot adtak amitől napokig aludt?
12/21 manly válasza:
Ezt nem tudod bizonyítani, én meg nem hiszem el, h ok nélkül valakit kikötöznek.
13/21 anonim válasza:
az szomorú, hogy valaki átesik ilyn traumán,te meg nem hiszed el
14/21 manly válasza:
Ha ok nélkül ápoló kikötöz akkor neki kellene oda befeküdni.
15/21 anonim válasza:
Annyi volt, hogy kijelentettem, hogy nem veszem be, behívott az orvos beadta az injekciót, nem ellenkeztem, amitől egyből kidőltem, aludtam vagy 2 napig, mire fel keltem ki voltam kötözve. Tök erőszakosan ébresztett valami csávó, hogy vegyek be valami bogyót, aztán eloldozott. Nem értettem miért kellett kikötözni mikor alapból olyan bogyót adtak amitől kb. kómában voltam
18/21 manly válasza:
17-nem tudhatod mit csinálsz mikor alszol.
19/21 anonim válasza:
Miért ne tudnám? van férjem, nem tapasztalt semmit.
20/21 manly válasza:
Akkor fel lehetett volna jelenteni őket de a dolgokon nem változtatott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!