Mi történik ilyenkor? (borderline)
Ezt ugyanúgy embere válogatja, és számít az is, ki milyen életszakaszban van. 18-22 éves koromig nekem a f.p. egybeesett a párommal legtöbb esetben, és akkor igen, volt h kárt tettem magamban. De van olyan haverom, aki szintúgy kárt tett magában, amikor a párja érzelmileg elhatárolódott tőle, és neki nincs semmilyen mentális betegsége szval ez ismételten nem csak a bpd-re lehet csak ráhúzni. Azóta fejlődött a megküzdési stratégiám, és ha kiesik vmi miatt a f.p. az életemből, akkor nem csinálok belőle ügyet, csak szimplán elviselhetően rossz a hiánya, de ez sem sokáig áll fenn. Sőt, már nem is aggatnám rá f.p. szót az ilyen személyekre, hanem inkább biztonságos alapnak hívnám őket.
Amúgy ismerek egy csajt (nem bpd-s), akit nemrégiben rázott le a legjobb bnője, mert túlságosan ráakaszkodot a csaj mint egy pióca, és most az alkohollal próbálja betölteni az űrt. Szval a szempontok közé simán a drogokat meg a promiszkuitást is felírhatnád, ezekre én is jobban hajlok, mint a fent említettekre.
Ha tényleg nem szeret, jobb nem járni vele.
Nincs értelme játszmázni. Teljesen mindegy, hogy szeretnék-e valakit, ha játszmázna, akkor dühös lennék. Ha sok ilyen lenne, a szeretetem is elmúlna.
Én elhagyom hamar.
Antiszociális borderline vagyok
Keresek mást
Fájdalmas de azt teszem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!