Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik ilyenkor? (borderl...

Mi történik ilyenkor? (borderline)

Figyelt kérdés
mi történik akkor ha a borderline a favourite personjától kb semmi szeretetet nem kap, amikor érzelmi dolgokról beszél vagy hogy hiányozna-e illetve játszmázik hogy eltűnne, akkor csak rideg leszidást kap, és bántást hogy ő milyen szar. Kis álszeretetet talán akkor kap mikor már végleg bejátssza hogy eltűnne. De utána vissza áll minden.

2022. okt. 8. 19:43
A kérdező szavazást indított:
így még jobban ki fog tartani a favourite person mellett, mintha az kedves lenne
kárt fog tenni előbb-utóbb magába emiatt
komolyan el fog tűnni a f.p. életéből egyszer emiatt
egyéb:
9 szavazat
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
egyéb, MI?
2022. okt. 8. 20:01
 2/11 anonim ***** válasza:
53%

Ezt ugyanúgy embere válogatja, és számít az is, ki milyen életszakaszban van. 18-22 éves koromig nekem a f.p. egybeesett a párommal legtöbb esetben, és akkor igen, volt h kárt tettem magamban. De van olyan haverom, aki szintúgy kárt tett magában, amikor a párja érzelmileg elhatárolódott tőle, és neki nincs semmilyen mentális betegsége szval ez ismételten nem csak a bpd-re lehet csak ráhúzni. Azóta fejlődött a megküzdési stratégiám, és ha kiesik vmi miatt a f.p. az életemből, akkor nem csinálok belőle ügyet, csak szimplán elviselhetően rossz a hiánya, de ez sem sokáig áll fenn. Sőt, már nem is aggatnám rá f.p. szót az ilyen személyekre, hanem inkább biztonságos alapnak hívnám őket.

Amúgy ismerek egy csajt (nem bpd-s), akit nemrégiben rázott le a legjobb bnője, mert túlságosan ráakaszkodot a csaj mint egy pióca, és most az alkohollal próbálja betölteni az űrt. Szval a szempontok közé simán a drogokat meg a promiszkuitást is felírhatnád, ezekre én is jobban hajlok, mint a fent említettekre.

2022. okt. 8. 20:03
 3/11 anonim ***** válasza:
38%

Ha tényleg nem szeret, jobb nem járni vele.

Nincs értelme játszmázni. Teljesen mindegy, hogy szeretnék-e valakit, ha játszmázna, akkor dühös lennék. Ha sok ilyen lenne, a szeretetem is elmúlna.

2022. okt. 8. 20:19
 4/11 anonim ***** válasza:
21%
Az en fp-m a legjobb baratnom, aki szeret elzarkozni, megerto, de olyan tavoli mondig szamomra, ugy erzem en teszek mindig a baratsagba,ami reszeben true bizonyosteren. Amikor nagyon mellozve erzem magamat en sose fenyegetozok, egyszer sem tettem ilyet eletemben. Egyszeruen olyankor hasitok egyet, gyulolom az illetot, ideges vagyok, es buntetni akarok tavolsagtartassal, vagy nyilt agresszioval. De amugy bizonytalan vagyok neha, hogy fp-mnek tartom e a legjobb baratnomet, mert mar annyiszor hasitommal vele kapcsolatban (sokszor titkban), hogy mar az se erdekelne vmikor ha nem lenne.
2022. okt. 8. 23:00
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Hasításra próbáltál segítséget kérni?
2022. okt. 8. 23:07
 6/11 anonim ***** válasza:
21%
Jarok terapra, ott adtak a diagot. Eddig meg mason volt a hangsuly terapian, mert ez most a legkisebb problemam. De fel fogom hozni a pszichologusomnak. Csak egy reszem nem akarja vagy mrg van rzzel bekelve, mert nekem ez olyan megszokott. Sokszor csak magamban tartom, vagy ignoralom.
2022. okt. 8. 23:34
 7/11 anonim ***** válasza:

*meg

*ezzel

4es voltam

2022. okt. 8. 23:35
 8/11 anonim ***** válasza:
42%
kozben eszembe jutott, hogy egyszer mar volt errol szo terapian, hogy az ilyen konfliktusokat h rendezzem. De meg biztos elo kellesz venni😅
2022. okt. 8. 23:50
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Nálam az f.p. személyek mindig felsőbbrendű emberekből kerül ki (oktató, tanár, egyedül munkahelyen tudom ezt kizárni, a munkahely szent és sérthetetlen számomra). És ez szörnyű mert bekorlátoznak és a korlátokra irtó nagy vihart keltek, néha úgy érzem direktek a korlátok, gyűlöl az illető, nem bírom. Ma délelőtt például 5-6 e-mailt írtam neki, míg végre válaszolt, és kb elküldött... majd visszaírtam, hogy ne is írjon többé, mert úgyse olvas el semmit, és írtam egy számomra csodaszép filozófiai elmélkedést hogy mennyire sz*r világban élünk és gyarlók az emberek. Mikor elküldtem, boldog voltam 2 perce, utána kitört belőlem a lavina könnyek formájában, hogy ez így nem jó, elveszítettem. Majd cikáztak a fejemben az öngyilkos gondolatok, de nem akarattal, tényleg rosszul voltam, majd megint írtam és ő is hogy minden rendben, de kimondhatatlan szenvedést élek meg ilyenkor. Tegnap nyolc órán keresztül reggeliztem, mert miatta szenvedtem. Ma délután eszem először. Ha van valakinek erre specializálódott pszichológus az ismeretségi körében, kérem írjon privátot, nagyon szeretnék ebből kijutni:( bocsi az elírásokért.
2022. okt. 9. 17:07
 10/11 anonim ***** válasza:
53%

Én elhagyom hamar.

Antiszociális borderline vagyok

Keresek mást

Fájdalmas de azt teszem

2022. okt. 9. 20:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!