Besokalltam, mivel vezethetem le a felgyülemlett frusztrációt?
Sok nekem a munkahelyi feladat, bánt hogy más a kisujjából kirázza, én meg nehezen tudom megcsinálni. Nem tanítanak programozásra, pedig az érdekelne főként. Szombatonként túlórázok, meg van hogy hét közben is. Otthon vár a házimunka amit a férjem nem képes megcsinálni. Ma simán lenne rá ideje, de már napok óta b@sztat hogy nincs elmosogatva, nincs kimosva a szennyes és nincs takarítva. Mert hogy az a nő feladata. Csakhogy kelek hajnalban, hazaérek késő délután, előkészülök a holnapra, kb rendet rakok, magammal annyit foglalkozom hogy néha hajat mosok, meg nagy nehezen van időm letusolni meg enni. És ennyi. Elegem van, hogy mindent nekem kell csinálni, ezt otthon is mondtam. Megállapodtunk hogy felezzük a házimunkát, de mindig én vagyok leb@szva ha nincs rend. És még vendégeket is hívott; mi jön le nekik a poros lakást látva? Hogy milyen trehany, igénytelen az asszony. És még be is égetett előttük. Elvonultam aludni (amiből szintén azt szűrték le hogy lusta disznó vagyok). Elegem lett, most is ég a pofám. 12 órázok. Alapvetően nem vagyok idegbeteg, de néha elpattan a cérna. Férjem nem tud kielégíteni sem. Heti egyszer nagy nehezen rákészülünk (mi a frásznak kell erre készülni, pont megöli a spontaneitást így el is megy a kedvem) és aztán tart kb 3 percig. Sosem nyal ki, én sz*pjam mindig mert csak úgy áll fel... Szeretem őt meg minden, csak besokalltam. Fáradt vagyok, ami neki nem tetszik. Bezzeg ha lenne kedvem szexelni (heti 2-3x előfordul) akkor ő nyögi be hogy fáradt. Nem jó ez így. Nem akarok olyan tippeket hogy hagyjam el vagy ilyesmi mert szeretjük egymást. Csak még kirándulni sem megyünk, és csak otthon possadunk ha van szabadidőnk. Nincs közös program, valamelyikőnk mindig fáradt...
Ezen kívűl egyik nap nem vittem a boltba a kártyámat, megkértem őt hogy fizessen (5000 ft-ot) arra amit magának vett. És azóta azt emlegeti hogy én miért nem fizettem a kaját mert az az én dolgom. Nagyon türelmes vagyok, de kezdem elveszíteni és akkor félek hogy olyat vágok a fejéhez amit nem kellene.
Hogyan oldjam ezt meg? Mit mondjak neki pontosan hogy megértse? Én min változtassak?
Nem szar, ne értsetek félre. Van nagyon sok jó tulajdonsága. Csak már az is bosszant hogy megemlítettem neki hogy tudom miért hagyták el őt eddig (volt már házas). Ez benne maradt és másnap csak úgy a semmiből előhozza hogy mindig ő lépett ki a kapcsolatokból. :D Mikor tudom hogy 2x is elhagyták. De én nem akarom elhagyni, csak változtatni ezen a helyzeten. Nincs annyi energiám hogy takaros háziasszony legyek és még jól is teljesítsek a munkahelyen. Akkor tudnék csak a kedvében járni ha nem járnék dolgozni. Eddig azért jöttünk ki olyan jól, csak akkor meg az volt a baj hogy nem szállok be pénzzel semmibe. Most meg gyűjtögetnék, de mindig kitalál valamit amire szerinte költeni kell; erre mondtam hogy nem, azt én nem fogom megvenni csak azért mert ""megéri"". Szar, fos tragacsot. Minek? Van egy kocsim, azt is erőlteti hogy pofozzam ki, de nem érdekel hogy néz ki, nem is vezetem.
Na, most ezek a rossz dolgok, van ám jó is, szóval nem egy tróger köcsög. Ír szerelmes levelet, meg sírt mikor megbántott (ami mondjuk aranyos de nem férfias :'))
Jó lenne egy kis kaland, mert unalmasak a napjaim, mindig ugyanaz a mókuskerék és nem tudok kiszakadni.
Ez így nem jó. Még biztosan nem engedem el, szóval várom a segítő tanácsokat.
Jó tulajdonságai: önzetlen, féltő, ismer teljesen míg más nem, sokmindenben tud segíteni (az életben), néha előtör belőle a romantika. Az a helyzet hogy eléggé kettős személyiség, szóval voltak már hajmeresztő mutatványai ami izgalmas volt (autóversenyzés). Viszont olyan is van amikor leszidott, és az rosszul esett; a teraszon kiöntöttem az esővizet a hamutálból amiben nem volt cigi, se hamu az alattunk lakók kertjébe (hirtelen hova máshova, nem gondoltam hogy ezért be kellene menni...) És azt mondta tróger vagyok és nagyon igénytelen. Pedig tiszta esővíz volt. Nem akartam feleslegesen veszekedni, mert tartotta magát az igazához, nekem meg szokás szerint nem volt energiám hülyeségeken veszekedni. Tudtam hogy igazam van. És erre mondta hogy "neked mindig igazad van, tiéd az utolsó szó". Szóval marakodunk mostanság, 2 évig nem is vitatkoztunk semmin. Lehet megbántottam és azóta benne van a tüske és bosszút áll? Mert viccből előtört belőlem a domina és nagyon élveztem hogy úgy kezelem (kb 10-20 percig) mint egy csicskát. Amolyan játékból, szokta venni az adást, azelőtt is csináltunk ilyet. Lehet a lelkére vette? Pedig utána is megmagyaráztam hogy csak vicc volt és egyáltalán nem úgy gondolom. Csak akkor épp izgi volt kicsit szekálni de nem rossz szándékból. Ez tett be neki? Mit gondoltok?
Ezeket nem beszéltük meg, de az érdeklődési körünk is hasonló és megvan a kémia már az első pillanattól kezdve, jó teste van és jóképű, nincs sörhasa vagy hasonló - bár kicsit mintha el lenne telve magától (szoktak direkt csöcsös, nagy seggű nőket mutogatni a párjuknak az emberek? Vagy a yt csak ilyen pucsítós, jógázós, cicanacis csajokat dob fel neki, ASMR-ben nyalják a mikrofont és munkahelyen ezt hallgatja) Mikor teltebb voltam (20 kilóval több) napi 5x is szexeltünk és annak ellenére hogy nem volt jó alakom, sokat fogdosott és mindig állt neki a farka. Most hogy lefogytam és a hajam is hosszabb, szebben öltözködöm már csak szóban mondja hogy milyen gyönyörű vagyok, de nem izgul fel rám. Miért? Biztosan nem csal meg. És tudtommal nem szeret mást. Inkább azt találgatja hogy nekem tetszhet valaki vagy a munkatársaim nevét emlegeti hogy biztos ő, meg biztos nagy a farkuk stb. Kisebbségi komplexusa van páromnak??. Én erre tippelek így ahogy leírom a dolgokat.
Mostanában elhanyagolva érzem magam és mindenért én vagyok a hibás. Nem tudom mi változott. Pedig jó ember és szeretnivaló. Igaz, hogy gyerekes, de úgy érzem hogy ő az igazi, és nem vágyom másra.... Szóval inkább megoldani szeretném ezt a problémát minthogy egyszerűen elhagyjam mert abba mindketten belerokkannánk.
Ha most kezdted a munkát, akkor ne csodálkozz, hogy még bele kell szoknod, vagy nem azt csinálod egyből, ami a fő lenne. Nem tudom, hogy milyen végzettséged vagy és mi a pozi, de ha főként programozós állás és azt nem nagyon kell csinálni húzz a p&csába. Ha meg sokáig nem múlik az, hogy kevesebbnek érzed magadat a kollégáidhoz képest, akadozol a munkádban, akkor gondold át megéri e ez neked. Ez hosszútávon jobban meg fog viselni, mint a párkapcsolatod.
Jó terület az IT, de nem való mindenkinek, meg nem is kell mindenkinek ezt csinálnia.
Párkapcsról meg....ha nem akarja/tudja ő is megbeszélni őszintén és egyenesen a problémákat, akkor lőttek a szép éveknek. Ha úgy gyerekes, ahogy értem, akkor nem lesz könnyű. Lehet elsőnek fel kéne nőnie a párodnak is...
Erre tényleg csak annyi tanács van, hogy beszéljétek meg. Ennyi. Ha ez nem segít, akkor nincs mit folytatni. Itt a változáshoz 2 ember kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!