Mi miatt van az hogy valaki összevissza szervezget programokat?
Figyelt kérdés
Variàciókat csinàl és nem egyszer.Pl.szombatra hívott engem csináljunk programot erre megkérdezi pàr óràval később mit szólok ha szól a lànyos tàrsasàgnak is.Mondom ha gondolja lehet.Velük összejàrunk.Múltkor a vidéki baràtnője is amikor jött ràakart szervezni engem meg még egy lànyt oda nem mentem.A születésnapjàra jól összekombinàlt mindenkit akik nem is ismerik egymàst.Elég érthetetlen.Egyébként depressziós.Nem mondanàm hogy nagyon nagy tàrsasàgi ember a sajàt kis köreivel érzi jól magàt.De ez nem jelenti azt hogy azok az emberek is jól érzik magukat egymàssal.Nem értem ezeket a keveredéseket.2022. okt. 6. 19:23
1/7 anonim 

válasza:

Hát te se vagy egy matyóhimzés... :)
Mit akarsz tkp???
2/7 anonim 

válasza:

Nem akar senkit lepasszolni, mert fél, hogy 1-1 alkalom miatt megsértődik. Ezért talál ki mindenféle fura megoldást.
Jobb lenne, ha vállalná, hogy adott esetben megsértődik az a valaki, ha nemet mond a találkára. De, fontos megjegyezni, hogy valszeg nem igazi barát az ilyen, így nem kár érte, ha lemorzsolódik. Megfelelni nem lehet mindenkinek egyszerre. A jelenlegi próbálkozásával csak az értékes barátait is elmarja, hisz egy nyugodt program sincs, külön.
4/7 A kérdező kommentje:
2-es kb.ezt erzem en is.Most megkerdezett hivjuk- e a tobbieket is.Igen nem a nemmel lenne gond az embereknel hanem a huzogatassal.Ha nem erek ra pl.kedden mert mas programom van beszeljunk meg egy nasik napot azzal nincs gond,de az biztos legyen.Es itt is meg az esetek nagy reszeben is o szervezget osszevissza.Hiv engem aztan hiv mas(oka)t is.Hiv mast es hiv vele engem is.Eloszor azt gondoltam velem ilyen de mar ugy latom nem csak velem.
2022. okt. 6. 19:47
5/7 Ypszilon1980 

válasza:

Nem értem mi ebben a probléma. Mi a kérdés most tulajdonképpen?
6/7 anonim 

válasza:

Mondd neki, hogy te kettesben taliznál vele.
7/7 anonim 

válasza:

Ha megkérdez másokat és azt mondják, hogy mehet a közös tali, akkor nem értem mi a bajod vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!