Nyolc hete szedem az antidepresszánst ez normális?
Figyelt kérdés
Nyolc hete szedem a sertralin teva antidepresszáns és napi háromszor 0.25 frontint.Eddig voltak szív dobogásaim össze vissza,szédülés,látás zavar,kézremegés ,szorongás de pánik roham nem volt csak Ad szedése előtt .Most két napja naponta pánikrohamom is volt !!IEz normális??2022. okt. 2. 05:50
11/16 Balogh Zsozsó válasza:
Én az elején volt hogx 4- et is bettem be kb. 6 óránként. A dokim azt mondta, hogy este vagy alkalmanként 0,5 is mehet de nem kellett. Ahogy jobban vagyok tufom csökkenteni úgy hogy egész helyet felet veszek be pl. napközben
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!
2022. okt. 3. 10:33
13/16 A kérdező kommentje:
Táppénzen voltál ?mennyi ideig?
2022. okt. 3. 10:38
14/16 anonim válasza:
Szia, én most fogom ezt a fajta gyógyszert elkezdeni szedni, váltanom kellett és ezt írta a doki... hogy vagy? hány mg-ot szedsz?
15/16 A kérdező kommentje:
Szia!Én 50mg szedek!Javult az állapotom de még nem teljesen ! Te mit szedtél,hogy cserélni kellett ?
2022. okt. 4. 17:53
16/16 Balogh Zsozsó válasza:
Igen, 2 hétig táppénzen voltam. De kellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!