Miért csinálhatott ilyet az ismerősöm?
Én meg pont ellenkezőleg tapasztaltam, mint az utolsó válaszoló. Akik a környezetemben megtették, mind beszéltek róla vagy utalásokat tettek rá rejtett formában. Nincs erre törvény. Vannak, akik nem beszélnek róla és vannak, akik akár nyíltan ki is mondják, hogy "Valamikor meg fogom tenni." Ezt konkrétan egy volt kolleganőm mondta. A nagybátyám meg hónapokkal előtte kezdte mondogatni, hogy "Ha pechem van, még sok szülinapom lesz" meg ilyenek. A volt középsulimban meg egy srác mondogatta, hogy ha év végén is megbukik, megöli magát. Senki nem hitt neki, mondván "aki meg akarja tenni, nem beszél róla". Megbukott. Megtette.
Hiába próbálták megakadályozni a környezetükben élő emberek, nem lehet 24 órás őrszolgálatot állítani senki mellé, és azt sem lehet előre kiszámítani, mikor teszik meg (ha végül megteszik egyáltalán). Egy öngyilkosságra hajlamos ember nagyon labilis, bármikor megjöhet bennük az elhatározás, hogy na most megteszem.
A (nem jó) ismerősömnek volt olyan kijelentése amiből arra gyanakodtam,h öngyilkossára készül,de nem olyan amivel akarata ellenére kórházba viszik.
Szóltam a barátainak. Nem hitték nekem.
Öngyilkos lett. Meghalt.
Szerintem kevés tuti biztos módszer van. Mindegy,h beszél róla vagy nem.
Sokat gondolkodtam ezen.
Magasból ugrás biztos (pl 10. emelet),de onnan nem merek ugrani.
Vonat, HÉV alá ugrás bizonytalan. Lehet csak végtagvesztés stb.
Elverezni nehéz. Lehet vérzik, elájul és eláll a vérzés.
Nem szeretném felgyújtani magam.
Akasztashoz béna vagyok.
Gyógyszeres megoldás tetszik,de semmi garancia nincs rá,hogy egy nagy szatyornyi gyógyszert nem élek túl.
Többszáz Leponex szinte biztos,h halálos,de csak 30 szemet tudtam szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!