Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, hogy jobban legyek?

Mit tegyek, hogy jobban legyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Annyira elegem van az életemből véget akarok ennek vetni. De annyira nem szeretném mert annyira szar annak aki nem élt egyetlen egy napot se és én megeldobom az életem.. Legszívesebben helyet cserelnék egy ilyen emberrel, hogy neki és nekem is jobb lenne. Elegem a kornyezetembol és vannak különböző okai. Nem azért mert szakított a pasim vagy valami még mielőtt valaki ezt hinné. Nem akarok sokáig sem élni nincs semmi tervem a jövőre nem szeretnék gyereket sem pasit. Nem akarok családot se.Max 25-35 korig szeretnék élni teljesen nem látom értelmét az egésznen..
2022. szept. 23. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Keressél vmi értelmet, célt az életednek és akkor jobban leszel. Ez lehet bármi, nem csak a férj-gyerek kombo. Vki nyelveket tanul, vagy utazgat. Lehet olvasni, sportolni, gyűjteni vmit. De elmehetsz önkéntesnek is akár.
2022. szept. 23. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi konkrétan a gond és jelenleg mennyi idős vagy, mióta vannak lelki gondjaid?
2022. szept. 23. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Ki kene mozdulnod a termeszetbe, az biztos, hogy sokat javitana a hangulatodon. Vagy valami sport. Aztan idovel elkene gondolkozni egy pszichoterapeutan is.
 4/6 anonim ***** válasza:
53%

"Elegem a kornyezetembol és vannak különböző okai."

- válts környezetet

- tegyél az okok ellen

5/6 anonim ***** válasza:
45%
Nagyon sajnálom, nehéz lehet neked. Én is hasonlót élek át. Próbálok segíteni magamon. Mert más úgysem tud.
2022. szept. 23. 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi a gond a környezeteddel?

Mióta tart ez? Voltál orvosnál vagy terápián?

2022. szept. 24. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!