Biztos, hogy van valami kattanasa. En is sok rosszat ateltem, megsem iszom meg a sajat verem. Eh. Beteg.
2022. szept. 21. 08:06
2/9 anonim válasza:
Elmebeteg.
2022. szept. 21. 08:07
3/9 anonim válasza:
Valami nagyon nincs rendben a toronyban nála...
2022. szept. 21. 10:00
4/9 anonim válasza:
Jot tuti nem jelent...a bajat nem tudom, de ez kattosak kozott is kattosnak szamit.😀
Ha rajottel mi a baja, akkor ird mar meg, en is kivancsi lettem. De meg is kerdezheted az illetot, foleg ha mar kiderult rola ez a plusz info.
2022. szept. 26. 01:22
5/9 A kérdező kommentje:
Azt nem hajlandó elmondani, hogy mi a baja.
Amúgy lebukott, tehát nem mondta el.
A tesómról van amúgy szó, ugyanúgy rosszat éltűnk át én meg ő. Az anyánk bántalmazó verbálisan és fizikailag, a mostohaapánk meg szexuálisan bántalmazott engem. Nem tudom, hogy őt bántotta vagy sem. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy én például nem iszom meg a véremet, hiába vannak mentális betegségeim.
Mind a ketten már huszonévesek vagyunk.
2022. szept. 30. 15:15
6/9 anonim válasza:
Köszi, hogy megírtad. Akkor szorítok, hogy jobban legyen, vagy találjon magának segítséget. Amúgy ne hasonlítsd a te reakciódhoz, h belőled mit hozott ki belőled a gyerekkori bántalmazás. Mindenki eltérően reagálja le/éli meg a vele történteket és máshogy fog kopingolni vele később.
Sajnálom egyébként, amin végig mentetek, remélem tesód jobb belátásra tér. Ha olyan a kapcsolatotok, akkor gondolom megpróbálsz neki segíteni eljutni szakemberhez?
2022. szept. 30. 15:40
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon nem bízik a szakemberekben, azt sem érti én hogyan tudok járni hozzájuk. Sehogyan se tudom meggyőzni, hiába jó a kapcsolatunk.
2022. szept. 30. 15:58
8/9 anonim válasza:
Hogy vámpír, csak fél megtámadni másokat.
2022. okt. 7. 21:22
9/9 anonim válasza:
Nagyon, nagyon sajnálom ami veletek történt. Én is átéltem bántalmazást anyám részéről, tudom mennyire nehéz megélni ezt, és mekkora sebeket tud hagyni ez az emberben. Nekem is van egy tesóm, akit én még arról sem tudtam meggyőzni, hogy anyánk viselkedése nem normális, nemhogy arról, hogy esetleg a szorongásai és egyéb problémáival szaksegítséghez kéne fordulnia. Azonban később rájöttem, hogy nem is kell, nem lehet lenyomni mások torkán a saját véleményedet, még ha tudod, hogy azzal segítenél is neki. Nehéz, mert a saját testvérét mindenki szereti és segíteni akar neki. Ebben a helyzetben csak annyit tudsz tenni, hogy támogatod őt. Az eredeti kérdésre nem tudok válaszolni, az okát csak ő tudná megmondani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!