Mit kellene leírnom a bejelentkező emailben a pszichológusnak?
Figyelt kérdés
Sosem voltam még pszichológusnál, viszont most el szeretnék kezdeni járni, találtam is egy szakembert, akihez elmennék. Emailben kell jelentkezni nála, de nem tudom hogy itt le kellene írnom röviden a problémámat, vagy csak annyit hogy időpontot szeretnék kérni?2022. szept. 19. 15:29
1/5 Ypszilon1980 válasza:
Mit mondtak vagy írtak, hogy mit kell odaírni?
2/5 A kérdező kommentje:
Semmit, csak hogy emailben kell bejelentkezni
2022. szept. 19. 17:02
3/5 Ypszilon1980 válasza:
Akkor ott bejelentkezel és ennyi,ne írj le semmit, mert azt nem a doki fogja látni vagy nem csak ő.
4/5 anonim válasza:
Egy-két szóval csak a probléma jellegét, pl depresszió, magány, féltékenység, céltalanság. TERMÉSZETESEN csak a szakember fogja olvasni, aki NEM DOKI!!!
5/5 Ypszilon1980 válasza:
Ja, bocs, pszichológust írt, én olvastam félre, ergo tényleg nem doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!