Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha úgy érzem, hogy soha nem...

Ha úgy érzem, hogy soha nem leszek túl egy szakításon, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom feldolgozni, hogy ennyire fèlreismertem egy embert, mert ha az lett volna, akinek hittem, ennek nem így kellett volna történnie.

Mindent megpróbàltam màr, kibeszèlni, kisírni magamból, humorizàlni rajta, más valakivel felejteni, (alkohollal is)tènyleg, mindent. De mèg mindig iszonyatosan fàj, hogy nem kellettem neki. Sokan mondták a környezetemben, hogy jobbat èrdemlek, ès az eszemmel ezt tudom is, de mègis...Teljesen összetörte a maradék önbecsülésemet is, hogy úgy èrzem, nem voltam neki elèg jó, ès az különösen rosszul esik, hogy utànam valószínűleg, egy olyan lànnyal kavart, akit egyáltalán nem értek, hogy akkor tőlem mit akart, mert annyira különbözik tőlem. Nem azt mondom, hogy jobb vagyok, vagy rosszabb, (persze emiatt most százszor rondàbban érzem magamat) csak annyira màs...

Eltelt màr több, mint 4 hónap, és nem is tartott olyan sokáig a dolog. Nem tudom, hogy csak az egóm miatt èrzem-e ezt, hogy nem kaphattam őt meg, mert úgy èrzem, akkor kezdtem igazán beleesni, amikor dobott. De azèrt màr akkor is kezdtem irànta èrezni.

Úgy èrzem, azèrt sem tudom teljesen lezàrni magamban, mert egyértelműen nem mondta ki, hogy nem akar velem lenni, csak eltűnt, aztán megkeresèsemre egy elèg lekoptatós szöveget írt, de ugyanakkor àlsàgos dumàt is, amihez nem volt joga. Úgy èrzem, ha a szájából hallanám, hogy sosem voltak iràntam èrzèsei, az segítene rajtam, mert így olyan hihetetlen, azok alapján, ahogyan akkor viselkedett, amikor együtt voltunk. Viszont eltelt ennyi idő, ès ő nem keresett, tudom,ez is egy válasz..

Előre is köszönöm!

2022. szept. 18. 20:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, köszönöm.
2022. szept. 18. 22:43
 12/13 anonim ***** válasza:
46%
Ez a szerelem nem volt kölcsönös. Van ilyen, sőt. Nem azért szakított, mert te bármit írtál neki, hanem mert ő nem érezte ugyanazt, mint te. És udvarias, tapintatos volt, hogy mellébeszélős kifogásokat talált ahelyett, hogy a képedbe vágta volna, hogy "Nem szeretlek, szállj le rólam!" Szép lassan, nem egyik napról a másikra meg kell emésztened azt, hogy egy kapcsolat csak akkor jöhet létre, ha azt mindkét fél akarja, és nem kell hibást keresni akkor, ha nem jön létre, egyszerűen nem voltak meg a kapcsolódás feltételei. Egy 37-as cipőt nem fogsz megvenni a 38-as lábadra akkor se, ha különben gyönyörű.
2022. szept. 18. 22:51
 13/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
A leírásból úgy néz ki, mintha csak a semmi miatt lelépett volna, pedig utána azért kiderült, hogy voltak általa jelzett problémák, csak te nem akartad elhinni, hogy ezek egy kapcsolat végéhez vezetnek. Ezzel nincs baj, csak kell neked idő feldolgozni, mert mindig az szenved jobban, aki érzelmileg kötődik a másikhoz. Meg kell tanulni az elengedést is, sajnos ez nem éppen tartozik a mai fiatalok tulajdonságai közé. Párodnak könnyebb volt, mert volt másik csaj, most mit írt volna neked? Azt, hogy szeretlek, de elhagylak mégis? Az sem lenne jobb. Süket duma mikor valaki azt mondja, hogy jobbat érdemelsz, mert miért? Honnan tudják milyen ember, egy eset alapján nem lehet megítélni. Nem voltatok egymáshoz valóak, ennyi, kész el kell fogadni. Majd túl leszel rajta, 4 hónap az nem sok. Viszont ki kell tűznöd egy időt, hogy meddig akarsz még gyászolni, addig tedd ha szükségesnek érzed, de utána már ne, máshogy nem fog menni.
2022. szept. 19. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!