Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak ha 17 évesen...

Mit csináljak ha 17 évesen gyógyszer függőt csináltak belőlem?

Figyelt kérdés

Rivotrilt szedek.0,5 mg,napi 4db(reggel,délben és este 2)

És egyre több kéne.Ezen kívűl mást nem kaptam,csak vissza a halucinációkat és halálvágyat,szorongást,és rengeteg ideget

2022. szept. 18. 13:34
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Dolgozz az leköt.
2022. szept. 18. 13:36
 2/9 anonim ***** válasza:
1%
Ne másokat okolj a saját betegségedért. Ha tudsz jobb gyógymódot, rajta, gyógyítsd meg magad.
2022. szept. 18. 13:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az orvos tud róla, hogy hallucinálsz? Ha igen, nem hinném, hogy csak rivotrilt adott. Ha mégis, úgy váltsál dokit, nagyon gyorsan.
2022. szept. 18. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Hát mi a francnak szeded? Ha semmi bajod nem volt akkor miért kezdték el veled "szedetni"?
2022. szept. 18. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
A Rivotril tablettát a következő betegségek kezelésére alkalmazzák: Epilepszia, szorongásos tünetek, Pánikbetegség.
2022. szept. 18. 13:51
 6/9 anonim válasza:
100%
3-asnak igaza van: beszélj az orvosoddal, hogy neked ez a gyógyszer sajnos nem vált be, a problémádra más gyógyszert írjon fel. Remélem jobban leszel! Kitartást! :)
2022. szept. 18. 13:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Depresszióra és szorongásra szedem.A hallucinációkat szorongásra fogták hogy amiatt van.De szorongást csökkenti az a szar nagyjábol..Viszont a haluk maradtak
2022. szept. 18. 14:05
 8/9 anonim ***** válasza:
45%
A halukat nagyobb bajnak érzem jelen esetben. A depresszióra pszichológus kellene, rendszeresség, rend, önismeret, asszertivitás tanulása, sport. Ezekkel hogy állsz? Általános orvosi vizsgálatod laborral mikor volt utoljára? Próbálj együttműködni az orvossal, szükség esetén válts. A szüleid mit szólnak ehhez az egészhez?
2022. szept. 18. 14:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, nekem is voltak hallucinációim a gyógyszertől, de később rájöttem, hogy eddig is voltak. Én is folyton a gyógyszert okoltam, de sajnos skizofrén vagyok ez a nagy igazság.
2022. szept. 19. 06:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!