Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Folyamatosan frusztrált...

Folyamatosan frusztrált vagyok a méretem miatt, hogy változtassak ezen?

Figyelt kérdés

Nyilván a p. méretre gondolok.

Hogy fogadjam el hogy sosem lesz egy nőnek hüvelyi orgazmusa igazából tőlem? Alig éreznek valamit általában ha kitágulnak. Mindig arra gondolok hogy mennyivel jobb lenne a szex egy vastag, nagyobb pénisszel és közösen elélveznénk.

Tudom nem minden nő képes hüvelyi orgazmusra, de azért elég sokan igen.

Direkt nem írtam pontos centit, vékonyabb az átlagtól. Hosszra meg ha nagyon akarjuk befér az átlagba épp hogy, de ne legyünk álszentek, ló*aszt nem ér pár centi.

2022. szept. 18. 12:35
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Simán találhatsz olyan nőt, akinek meg szűk a berendezése, és pont ilyenre van szüksége, mitn te....
2022. szept. 18. 12:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Nincs ilyen. És simán nyerhetek a lotton is... kb ugyanez volt a válasz.
2022. szept. 18. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
2: csak itt a GYK-n számtalan kérdés volt női szemszögből, hogy képtelenek az együttlétre, mert olyan nagy a párja szerzsámja...
2022. szept. 18. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne azon agyalj, hogy másokkal milyen lehetne a szex az aktuális partnerednek. Neked elég arra fókuszálni, hogy veled a lehető legjobb legyen, egy nőt 1 ujjal is ki lehet elégíteni, a jó szex nem a mérettől függ. Ha figyelsz a nőre, megkérdezed mire vágyik, szeretitek egymást, akkor veled lesz a legjobb a szex a világon.
2022. szept. 18. 13:20
 5/9 A kérdező kommentje:

off topic

Linkelj már párat, de amúgy sem segít ez nekem.

2022. szept. 18. 13:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A nők 60%-a nem képes a hüvelyi orgazmusra.

Amúgy meg minden mást leírt a 4-es.

Nő vagyok.

2022. szept. 18. 13:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

5. Akkor nyígjál itt nyilvánosan.... attól biztosan megnő a szerszámod...

Bármit mondunk, csak zúditod a kifogáshegyeket...

2022. szept. 18. 13:46
 8/9 A kérdező kommentje:
7 értelmezd a kérdésem kifogáshegy...
2022. szept. 18. 14:10
 9/9 totolala ***** válasza:
0%

De bírom az ilyen paprikajancsikat, aki feltesz egy kérdést, de igazából nem kiváncsi a válaszra, vagy a jótanácsokra, csak siránkozik.

Na taka van koktélvirsli

2022. okt. 6. 10:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!