Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rexetin segített valakinek...

Rexetin segített valakinek kényszerbetegséggel illetve szorongással?

Figyelt kérdés
Pszichiáternél voltam és kiderült kényszerbetegségem van illetve szorongás. Rexetint kell szednem (kis adagonként fokozatosan) és persze nem elsőre de kezdtem érezni, hogy kevésbé szorongok emberek között, kezdett megszűnni a fő szorongós probléma, de a kényszerek még voltak viszont sokkal felszabadultabbnak éreztem magam. Olyanokhoz szól a kérdésem akik szintén kényszerbetegek és ők is ezt a gyógyszert szedték, hogy hogy vállt be nálatok?

2022. szept. 18. 12:21
 1/2 anonim ***** válasza:
A kényszeremen semmit nem segitett, szorongani viszont 10x jobbam szorongtam vele mint nelkule. Mondjuk nekem más ssri tipusu gyogyszer sem hatott.
2022. szept. 18. 12:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem húgom szedi és elmondása szerint sokkal kevesebb kényszeres gondolata és cselekvése van, illetve a szorongása és a depressziója is sokat javult.

De ne feledd, hogy mindenki más, így ami neked bevált, az másnak nem feltétlen fog. AZ a lényeg, hogy jobban érzed magad tőle! :)

Pszichiáternél pedig lehet kérni, hogy váltsatok gyógyszert, nekem is kellett, mert az első egyáltalán nem szűntette meg a panaszaimat, viszont a Floxet csodásan hat.

2022. okt. 2. 10:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!