Gyógyszer okozta falásrohamok ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Muszáj lecserélni a gyógyszert vagy ezzel meg kell birkózni? Akinek volt ilyen tapasztalata leírná, hogyan sikerült megoldania ezt a helyzetet?2022. szept. 17. 13:26
2/8 anonim válasza:
Milyen gyógyszer? Ha savtúltengést okoz, és amiatt fokozza az étvágyat, akkor savcsökkentőt kell mellette szedni. Bizonyos gyógyszerek mellé (pl szteroid) automatikusan felírja az orvos.
3/8 anonim válasza:
Antipszichotikum okoz nekem ilyet az esti bevétele után. Emiatt este már csak salátákat, sütőben sült zöldségeket eszek sovány sült hússal. Ha nem ennék sokat, el sem tudnék aludni éhesen.
4/8 anonim válasza:
Én nem tudtam vele mit csinálni, annyira éhes voltam, hogy akármit megettem, egész nap. 3 hét alatt 10 kg-ot híztam. Abba is hagyatta velem az orvos az antipszichotikumot.
5/8 anonim válasza:
Èn kb 2 hónap alatt majdbem 15 kg-ot.
6/8 A kérdező kommentje:
Antipszichotikumot szedek én is. Már híztam pár kilót + állandó székrekedéssel küzdök.
2022. szept. 18. 09:38
7/8 anonim válasza:
Bocs, hogy kérdés alatt kérdezek, de milyen típusú antipszichotikumok okoznak ilyen étvágyat és hízást? Van így értelme szedni? Én 5 kiló hízás után is öngyilkos lennék. Hogy javíthat ez a helyzeten?
8/8 A kérdező kommentje:
Betegségem előtt nagyon vigyáztam az alakomra, én is azt gondoltam nem is tudom mit csinálnék ha híznék... Aztán jött a betegség ami sokkal rosszabb mint a hízás :( Természetesen nem szeretnék 20-30 kilót felszedni, de még muszáj szedni a gyógyszereket.
2022. szept. 18. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!