Mi baja van a barátomnak?
Figyelt kérdés
Megyünk az utcán és random elkezd levegő után kapkodni, megszédül és összevissza nézeget. Mondta, hogy ki kell vernie a fejéből. De nem mondta meg, hogy mit. Elkezdtem valahogy lenyugtatni, de ez után még egy óráig remegett.2022. szept. 16. 18:18
11/12 anonim 

válasza:

Tipikus pánikroham amit leírsz.
12/12 anonim 

válasza:

Panikroham, nekem ha pánikrohamom van én is úgy vagyok vele, meg úgy kezelem, hogy ki kell uznom a pánikot a fejemből. Nem tudom, hogy miért pontozzák le azokat akik panikrohamot írnak. Akiknek volt már tudja, hogy ez valószínű az. Azt hogy mi okozza, vagy milyen típusú azt tőle kerdezd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!