Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez pánik roham volt?

Ez pánik roham volt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Két nappal ezelőtt történt valami, amibe most nem megyek bele részletesen. A lényeg hogy amint megtudtam utána nagyon elkezdtem bőgni és kapkodni a levegőt. Erős szívdobogást éreztem és kb 10 perccel később el kezdtek zsibbadni és remegni a végtagjaim. Leültem, aztán felálltam és tudtam járni de nagyon lassan és minden homályos volt. Közben tudtam inni egy-két korty vizet, amit anyukám adott a kezembe. Érzékeltem a külvilágot, csak egy kicsit lassítva. Tisztában voltam vele hogy ez lehet hogy pánikroham mivel már hallottam róla, és a neten is olvastam már egy két dolgot ezzel kapcsolatban.

Ez az egész két óráig tartott de a tetőpont az olyan 30 perc után volt. Aztán már nagyon lassan de kezdtem lenyugodni.

Ez lehetett pánikroham?

2022. szept. 16. 16:04
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy ez előtt soha nem történt ilyesmi velem.
2022. szept. 16. 16:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2022. szept. 16. 16:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen,majdnem 100% biztosra mondanám, de nem vagyok pszichiáter, csak egy ember, akinek már nagyon sokszor volt pánikrohama.n
2022. szept. 16. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!