Aggódom a legjobb barátnőm miatt, mit tehetek érte?
Az utóbbi időben olyan melankolikus a hangulata. Semmihez nincs kedve, nem akar bulizni menni se, pedig úgy be volt zsongva. Folyamatosan sír, órán is van hogy rátör a sírás és nem tud ellene tenni. Kérdeztem, hogy mi történt vele és, hogy mi a gond, de azt mondta, hogy nem tudja, mivel nem érez semmilyen fájdalmat. De én látom rajta, hogy nem oké. Régen mindig sminkelt és csinosan öltözködött, most pedig a fesűt is nehezen veszi a kezébe, az öltözködése meg átváltott otthonosba, melegítőbe jár iskolába és nincs kedve beszélgetni. Természetesen velem beszélget, de nem nyitott másokra.
A szüleivel nem beszél a lelki gondjairól, pedig szerintem nagyon közvetlen szülei vannak.
Nem tanul, nem csinál semmit csak bambul maga elé és sír amikor éppen rá jön a sírás.
Kezd kiakasztani a helyzet, már 2 hete így megy és a legrosszabb, hogy nem tudok rajta segíteni. A nyáron minden olyan jó volt.
Miért van ez? Mit csinálhatnék az érdekében? Képtelen vagyok magára hagyni🥺
Ő 18l én 17l (osztálytársak vagyunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!