Mit tegyek ha a párom napi szinten kábítószerezik? (fű). Próbálok neki segíteni hogy ne nyúljon ilyen élvezeti szerekhez de szerinte ez jótékony s ellazítja hogy tudjon aludni. Ettől eltekintve drága s nem utolsó sorban illegális!
Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 15:32
11/15 anonim válasza:
Az alkohol egészséges? :D 10 válaszoló te sem vagy normális.
Az alkohol az egyik legrosszabb legális drog!!!
12/15 anonim válasza:
Ironizálni próbáltam csak szar volt :/
13/15 anonim válasza:
Okoz konkrét problémákat a fű a kapcsolatotokban vagy csak idegesít, hogy csinálja?
14/15 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni. Volt párom ugyanez volt. Megkaptam h legalább ő nem alkoholizál, az más kérdés h a sok fűtől ugyanolyan volt mint egy alkesz. Azt mondta le teszi ha jön a gyerek, nem tette le. Jobban jársz ha olyan társat keresel, aki tiszta.
15/15 anonim válasza:
10es az alkohol is drog csak legális és nagyon nem egészséges
kérdező sztem jelentsd fel a párod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!