Hogyan tüntessem el az alkaromról a vágás nyomokat?
17 vagyok, lassan 18. A jobb alkaromon van vízszintesen két kisebb vágás, és függőlegesen egy nagyobb. 12 éves koromban csináltam, nem vagdosás, sosem vagdostam magam, konkrétan az öngyilkosság volt a cél (családi és iskolai gondok).
Elég mélyen csináltam, és elég látványos is. Főleg az egyik kis vízszintes, ami közvetlenül ott van, ahol az erem. A két kisebbet le tudom takarni órával, de a függőlegeset nem.
Zavar, hogyha megkérdezik, hogy mi történt. Egyébként azt szoktam mondani, hogy fogócskáztunk a tesómmal, beszaladt a házba, rám vágta az üvegajtót és én meg átnyúltam az üvegen. De nem hiszik el. Alapozó nem jó, mert kidudorodik.

"Zavar, hogyha megkérdezik, hogy mi történt."
Ha már nincsenek szuicid gondolataid, akkor én azt mondanám, hogy borultam egyet szánkózás közben gyerekkoromban és egy jégdarab megvágta.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!