Miért érzem még néha magam beszívva? Ez meddig tart? Többi lent
Figyelt kérdés
Most szívtam életembe először füvet. Már az első szívás után azt éreztem mintha bevettem volna egy xanaxot. Ez pár percig tartott aztán kijózanodtam. Utánna eltelt egy 5-10 perc mikor elég erősen kezdtem érezni hogy beszívtam. Le volt zsibbadva az agyam. Pár óra múlva kijózanodtam megint. Ez eltartott egy ideig aztán megebédeltem aztán megint éreztem hogy lezsibbad az agyam. Utánna megint elmúlt. Már eltelt azóta kb 5 óra és még mintha nagyon enyhén néha érezném. Ez normális mikor múlik el? Alkoholnál mikor kijózanodok már nem érzem újra. Fűnél máshogy van?2022. szept. 15. 17:40
1/2 anonim 

válasza:

Z valami szintetikus szar lehetett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!