Rexetin vagy Escilatopram a jobb ?
Rexetint szedek de állandóan aludnék, ha hazaérek munkából esek be az ágyba 2-2,5 órát alszom.
Escilatopramról olvastam a legtöbb jót, nem tudom megéri e lecsérlni ?!
1-es vagyok ezt nem tudtam. De engem a Citalopram is fáradékonnyá tett, munka után csak egy kávéval voltam használható állapotban. Egyhuzamban 15 órákat is bírtam aludni.
#5 nyilván azért mondta ezt a pszichiáterem (nem a kút fejemből vettem), mert ezzel a termékkel szerződött le az orvoslátogatóval (mindene rexetines volt, a toll, a jegyzetfüzete, a tunikája), meg amúgy beszélgettünk róla, és a saját tapasztalata alapján is mondta azt, amit. Ja, meg nem mindegy, hogy kinek milyen problémára/betegségre írják fel, ez is változtat az összképen.
Én speciál qva hamar kialakítok toleranciát, de oly hamar le is tudom rakni. A demonizált frontint
(napi 3-4mg) is sikerült komplikációk nélkül elhagynom.
(Egyedül a nikotint nem sikerült legyőznöm, esküszöm, h ezt a fost a legnehezebb, pedig túl vagyok néhány cuccon már- ez az egyetlen, ami dependenciát alakított ki nálam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!