Pszihopaták szociopaták vagytok itt?

Ch. A pszochopata ch-val írandó.
Üdv, egy szociopata.

Én nyelvtannáciként vagyok jelen.
Helyesen: psziCHopata.

Ami érdekes bennük ezt más pszichopata is mondta meg láttam is a kollegámon. Hogy akkor őrült a maga módján ha valamit ki tudott találni előre megjósolni stb...
Volt hogy ellopott egy lakatot és megpróbálta feltörni volt hogy sikerült neki és ilyenkor a maga módján örömet érzett. Szerette az érdekes és bizarr szokatlan dolgokat. Ő érezte hogy valami nem kerek nála volt hogy mások is észre vette a pszichopátiás vonásokat és mondta is hogy vannak még mások is akik olyanok mint ő akik eltérőek
Eltérőek? Mitől? Fejtsd ki kérlek!
Ettől az agyon szocializált társadalomtól? Nem léteznek személyiségzavarok. Minden ember egy önálló egyén. Mindenki máshogy gondolkozik. Ezeket a sémákat csak azért találták ki, hogy a pszichiáter meg a pszichológus be tudjon skatulyázni. Ezért kapja a fizetését. Azért tanult, hogy meg tudja állapítani azt, hogy, ha te rád X tételből Y db igaz vagy illik rád, akkor te skizofrén, antiszociális, bipoláris, borderline vagy akármi vagy. Drága gyógyszereket írnak fel neked amire te támogatást kapsz így fillérekért hozzájutsz a Xanaxhoz, Olanzapinhoz, Lithiumhoz meg minden egyéb szarhoz, ami arra jó hogy teljesen rászokj és teljesen elveszítsd a realitásérzetedet.
Egy orvos meg egy bölcsész mondja meg a tutit neked úgy hogy a saját hányaveti életével sincs tisztában?
Az alapján kérsz tanácsot egy idegentől, hogy csak annyit mondasz el magadról amit el szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!