Hogy győztétek le a depressziót, szorongást, vagy egyéb mentális betegséget?
Figyelt kérdés
Magatoktól sikerült vagy volt segítség?2022. szept. 9. 20:53
1/6 anonim válasza:
Nem sikerült.. Pedig nagyon próbálkoztam(egész nyaram így ment el) októberbe fogad orvos... Húztam-vontam de kell segítség ha már barátokkal, családdal sem megy...
2/6 anonim válasza:
Segítséggel is csak enyhíteni lehet a tüneteimet, sajnos mellékhatások árán. De még mindig jobb, mintha nem kapnék gyógyszert.
3/6 anonim válasza:
Terápiával első sorban. És nem múlt el, gondolom soha nem is fog, de együtt tudok élni vele gyógyszerek nélkül.
4/6 anonim válasza:
2es..Milyen mellékhatások vannak? Sosem volt mentális gondom. Egy betegség, baleset után alakult ki sajnos.. Illetve orvosnál mire számítsak? Köszönöm ha válaszolsz. (1-es voltam)
5/6 anonim válasza:
2-es.
Álmosít (ez alváshoz jól jöhet, de engem túlzottan álmosít), étvágyat fokoz. Szédültem, ezt adagcsökkentés megoldotta.
Hangulatstabilizálót, antipszichotikumot és szorongásra való gyógyszereket szedek. + járok terápiára.
TB-s helyen kevés idő jut a betegre, ritkább találkozások. Nálunk havi 1x20 perc jut egy betegre. Pszichológushoz 5x lehet menni. Ezért inkább magánba járok. Ott havi 4x50 percem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!