Kenyszergondolatok?
Figyelt kérdés
Szoval egy par napja anyukam egy tortenetet meselt el es itt kezdodtek el a gondok, igazabol egy volt osztalytarsarol beszelt aki szep szoval vegzett a gyerekevel. Nagyon megijedtem es sokkolodtam amikor elmeselte. Azota gyilkossagi gondolatok gyotornek h en megolom azokat az embereket akik a legfontosabbak szamomra. Latom magam elott es legszivesebben kikapcsolnam a gondolataim. Nagyon durva ez szamomra es teljesen kivulallonak erzem magam. Azt erzem mintha nem is en lennek. Mintha teljesen mas valaki lennek nagyon felek!!! Olyan gondolataim is voltak h nem szeretem anyat.mikor o a legfontosabb szamomra az eletben. Nagyon felek magamtol, kerlek mondjatok meg h mi lehet ez az egesz. Nagy szuksegem van valakire aki segit!2022. szept. 9. 19:45
1/1 anonim válasza:
Hát biztos nem pár napra vezethető ez vissza, és most azonnal kezdjetek el anyukáddal klinikai szakpszichológust keresni (ha van pénz magánra), vagy a hétfőn háziorvos segítségével állami klinikai pszichológiai vagy pszichiátriai ellátóhelyet, ha nincs rá pénz. Nem fogsz senkiben sem kárt tenni, csak éppen ezt a szorongásodat oldani kell akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!