Vidéki pszichiátrián, ami nem fő pszichiátria, mint pl. Tündérhegy tudnak segíteni a nagyon rossz állapoton? Érdemes befeküdni ha nagyon fél tőle az ember?
Jelenleg úgy vagyok hogy csak aludni akarok egész nap
Nem bírom a fényt, rosszul vagyok tőle, képtelen vagyok felkelni bármelyik szakaszában a napnak
Azt szoktam csinálni hogyha felriadok éjjel, akkor beveszek nagyok sok altatót hogy egész nap aludjak
Aztán ha nappal kelek fel akkor ugyanúgy beveszek altatót
Ha csak a postára el kell mennem, majd bele döglök, főleg ha süt a nap
Hogy feküdjek így be, mikor ott fényben leszek és reggel költenek? Zuhanyozni, felöltözni sem szoktam, csak a sötétben szedem a sok altatót
Hogy tudnak ezen segíteni?
Szerintem sehogy
Egyrészt nincs olyan, hogy főpszichiátria meg meg nem fő mindenhol ugyanolyan módon kezelik a betegeket.
Másrészt ha nem mégy orvoshoz, akkor egyre rosszabb állapotba kerülsz.
Harmadszor, ott van tapasztalatuk ilyen problémák kezelésével is, és gondolom, nem az a célod, hogy életed végéig sötétben altatókat fogyassz.
Keress meg egy szakembert, és kezeltesd magad, ök meg fogják tudni oldani, hogy segítsenek rajtad.
Én jelenleg el vagyok úgy hogy nincsenek érzelmeim. Sőt előtte bipoláris voltam, ha dolgoztam épp jobban voltam, ha nem akkor meg a pokolban…
Nekem így most jobb, mert amúgy sem tudom hogy mi lehetne a munkám, mert ami volt azt elvesztettem… és már nincs elég erőm hozza
Nem tudom mi legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!