Miért történik ez velem?
Mostanában sokat szorongtam és kezdem azt hinni, hogy bediliztem.
Elkezdett sok fiú megtetszeni a párom mellett ami tudom, hogy természetes de ettől mégis annyira megijedtem, hogy ide jutottam…
Minden gondolatom az teszi ki, ha látok egy helyes fiút, hogy ne csináljak semmi butaságot. Baromi nagy ívben kerülöm ki az illetőt, szórakozni már nem járok mert csak szoronganék.
Tegnap szállok le a vonatról, előttem szállt le egy helyes srác. A vasútállomáson mondom kikerülöm mert sok volt előttem az ember én meg sietősre vettem az irányt haza. Amikor elmentem a fiú mellett, egyből be villant a gondolat a fejembe, hogy oda nyomom neki a fenekem és ahogy ez megtörtént mozdult a csípőm…Pedig csak el akartam menni mellette, nem értem mi ez az egész. Minden ilyen butaság után azt érzem, hogy nem érdemlem meg a barátom. Nem értem miért lettem ilyen. Lehet pszichiátriai eset vagyok már
20L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!