Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért történik ez velem?

Miért történik ez velem?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat szorongtam és kezdem azt hinni, hogy bediliztem.

Elkezdett sok fiú megtetszeni a párom mellett ami tudom, hogy természetes de ettől mégis annyira megijedtem, hogy ide jutottam…

Minden gondolatom az teszi ki, ha látok egy helyes fiút, hogy ne csináljak semmi butaságot. Baromi nagy ívben kerülöm ki az illetőt, szórakozni már nem járok mert csak szoronganék.

Tegnap szállok le a vonatról, előttem szállt le egy helyes srác. A vasútállomáson mondom kikerülöm mert sok volt előttem az ember én meg sietősre vettem az irányt haza. Amikor elmentem a fiú mellett, egyből be villant a gondolat a fejembe, hogy oda nyomom neki a fenekem és ahogy ez megtörtént mozdult a csípőm…Pedig csak el akartam menni mellette, nem értem mi ez az egész. Minden ilyen butaság után azt érzem, hogy nem érdemlem meg a barátom. Nem értem miért lettem ilyen. Lehet pszichiátriai eset vagyok már

20L

2022. aug. 25. 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek való a hónapokig, évekig tartó párkapcsolat, nincs ebben semmi. Lehet egyszerűen olyan típus vagy akinek mindig más kell egy-két alkalomra. Az is lehet ha szakítanál a barátoddal és elkezdenél kalandozni jobban éreznéd magad, még ha az elején egy kis bűntatod is lenne. Tudom, a társadalom utálja az ilyeneket, meg mindjárt r.bancnak vannak titulálva, de szerintem ez az életforma se ördögtől való, mindenkit más tesz boldoggá.
2022. aug. 25. 10:21
 2/7 A kérdező kommentje:
De én nem akarom elhagyni a barátom. Eddig sosem okozott gondot, hogy vissza tartsam az indulataim. Most meg mióta sokat stresszelek így viselkedek. Ezért nem érzem a magaménak ezt a viselkedést
2022. aug. 25. 10:30
 3/7 A kérdező kommentje:
De ez most így nagyon durva? Elég, ha kis időt adok magamnak, hogy helyre rázódjak vagy ennek így most annyi?
2022. aug. 25. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Megeshet hogy ez egy jel (persze a tudatalattidból, nem szándékosan) a testedtől, hogy így tudnád elengedni magad és kicsit megszabadulni a szorongástól, stressztől. Nekem is van hogy ösztönből teszek egy-két olyan dolgot amit amikor átgondolok mintha nem is én lettem volna, de ez már csak ilyen.
2022. aug. 25. 10:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen. Valami hasonlót élek meg én is. A mostani előtt volt már több éves kapcsolatom, de soha nem csináltam ilyet. Van igazság az első válaszoló mondataiban is. Több férfit tartok vonzónak, de ezt a barátommal teljesen természetesnek tartjuk, inkább csak a viselkedésem nem tudom hova tenni. Ilyenkor annyira bűntudatom van mert nem szeretném elhagyni a barátom aki mellett semmiben nem szenvedek hiányt. Viszont ez a sok szorongás is befolyásolja az érzelmeim. Egyik pillanatban rajongok a barátomért, hogy milyen nagyszerű ember meg ilyenek, másikban meg kifordulok magamból
2022. aug. 25. 10:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Amúgy is szorongó típus vagyok. Amire kaptam Frontint. Ha annyira eluralkodik rajtam akkor azt szoktam szedni, de én is érzem magamon, hogy többet árt mint segít így inkább abbahagytam
2022. aug. 25. 10:54
 7/7 anonim ***** válasza:
A Frontin okozza!
2022. aug. 25. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!