Pszichológus/pszichiáter tud segíteni az önbizalomhiányomon, esetleg pánikbetegségemen?
Szerintem van megoldás rá. A fogyás beindulasa láncreakciot fog beinditani!!!
Én amikor fogytam 15 kg - ot, elmúltak a bőr, ízületi, magas vérnyomás, és minden olyan problémám, aminek meg csak nem is sejtettuk az eredetét.
A külcsínrol már ne is beszéljünk! Szóval tudsz segíteni te is magadon!!
De ésszel kell nekiallni. Kalóriaszamlalast javaslok neked. Van egy yazio nevű program, töltsd le a telefonodra és már holnap kezdj neki.
Nem lesz rövid idő, de hidd el, hogy sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben és sokkal jobban fogsz kinezni is.
Persze. És az otthoni támogató közeg is kell, beszélj a szüleiddel a problémáidról. Ha nem fogékonyak erre, akkor nagyszülők, tanárok, bárki, akit bizalmadba tudsz fogadni segíthet.
A 30kg felesleggel meg mától tudsz harcolni, ugyanis az edzőterem mit sem ér, ha az étkezési szokásaidon nem változtatsz, a sport nagyon fontos, de érdemben nem fogyaszt, és ekkora túlsúllyal bicklizni, vagy sétálni is bőven jó még.
Igyál vizet, ne nassolj, egyél sok-sok zöldséget, nagyon finomak csak sóval, de sütve/főzve ízesíthetőek bármilyen fűszerrel. Kevés hagyományos köret, sok zöldség, saláta, savanyúságok már egy hét múlva komoly változást mutatnak a mérlegen, nyilván ész nélkül nem lehet, remélem találsz ebben is segítséget.
Tud segíteni ezen pszichológus.
Pszichiáternek ez nem területe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!