Agorafóbiások! Mit tudtok csinálni egész nap a házban? Miből éltek meg?
Figyelt kérdés
2022. aug. 14. 18:27
1/25 anonim 

válasza:

terápiára járok és gyógyszert szedek, így tudok dolgozni is. Intenzív terápia mellett és akarattal szinte teljes életet lehet élni, nyilván nem egy nagy városban a legjobb, de meglehet oldani.
2/25 anonim 

válasza:

Elvagyok. A lakásból ki tudok menni a közös udvarba (kertbe). Ott beszélgetek emberekkel, nézegetem a növényeket, állatokat. Ősztől tavaszig sz.r, akkor nem megyek nagyon ki, mert hideg van, mindenki iparkodik befelé a jó meleg lakásba.
Otthon netezek, fórumozok, pihenek, filmet nézek, olvasok, házimunkát végzek. Elvagyok.
Sajnos nem dolgozom, de keresek munkalehetőséget, csak nem találok (pedig olyan végzettségem van, hogy vagy itthon dolgozhatnék, vagy itthonról dolgozhatnék).
3/25 A kérdező kommentje:
Utolsó hány éves vagy? Ki tart el?
2022. aug. 14. 20:11
5/25 A kérdező kommentje:
Jöhet.
2022. aug. 14. 20:39
6/25 anonim 

válasza:

Úgy gondoltam, hogy te írj, ha van kedved.
7/25 anonim 

válasza:

Gyógyszer és ha muszáj bicajjal megyek ide oda. Akkor vásárolok amikor kevesebben vannak.hetvegen pihennem kell mert hétköznap muszáj 4orat dolgoznom. Itthon filmet,sorozatot nézek, youtube,tiktok.fozok pakolok.kutyat ki szoktam vinni sétálni.vele jól érzem magam. Tömegrendezvényekre nm járok. A természetbe igen.
8/25 A kérdező kommentje:
Utolsó lány vagy?
2022. aug. 14. 21:08
10/25 anonim 

válasza:

Kérdező, te ismerkedni vagy itt vagy az agorafóbiáról kérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!