Retard Kventiaxnál (Seroquel, Ketilept, Quetiapin hatóanyagazonos) nektek mennyi idő alatt alakult ki szedáció tolerancia? Mennyi idő után nem aludtatok túl sokat?
Én 250mg Quetapine-t szedek de megsem érzem de használ, 600mg Amitrex mellett se.
Szedtem régen 600mg Kventiaxot napi 3 adagra bontva, de hiába hatóanyag azonos én is úgy jártam vele mint ahogy írtad, kapaszkodva jártam úgy beütött, rögtön cseréltünk.
Most Ketilept prolong lesz. Nekem mindegy miyen néven írják fel, ugyanúgy üt. 8-11 órát alszok. Be tudom érni 7-8-al, de jobb több. Emelném, de ennyi alvás mellett nem fogom. Orvosom sem javasolja már.
Megvonási tünetem is van, de orvosom szerint, ha lecseng, elég lehet ennyi. Sokat javultam. Ha elmúlik a megvonási tünet, látszani fog az alapállapotom.
Már tudok aludni, nem vagyok felpörögve, labilitás enyhült.
Szorongás erős, megvonási tünet is. Fejfájás, izzadás, hidegrázás. Mellette erősebb flashback.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!