Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Röviden tömören öcsém nem volt egy buta gyerek. Azonban 4-5evig kábítószerezett. Az utóbbi időben valamit fogyaszthatak a barátjával mert mind kettojuknek tév kepzetei voltak. Öcsém barátja józan állapotban is olyanokat kepzelodott h valaki a ház tetőn mászkál este náluk stb.. Mind ketten abba hagyták öcsém barátjának semmi baja nem lett. Azonban öcsém állapota egyre rosszabb lett. Nem akart orvoshoz sem el menni. Ritkán jártam ocsemekhez. Azonban minden évben egyre rosszabb lett az állapota. Előtte még lehetett vele kommunikálni az utóbbi időben már nem. Random nevetgelt el hanyagolta magát. Hülyeségeket beszélt saját magát ütötte falba verdeste a fejét. Multheten anyamnak ment neki össze törte a kocsiját is be verdeste az ablakokat. Most a pszichiátria zárt osztályán kezelik. Semmit nem tudnak egyenlőre mondani. Most valamennyire lehet öcsémmel beszélgetni de én 50-50 százalékban. Ezt úgy értem hogy elkezd olyan dolgokról beszélni ami nincs nem létezik. Már kórház előtt is a beszedje fura volt mintha be lenne rúgva de tudom h nem iszik és nem drogozik már. Szemei józan állapotban akár egy drogose2022. aug. 11. 01:05
11/14 anonim 

válasza:

A sámánokhoz is azért fordultak tanácsért, mert szétküldte magát 😀
13/14 anonim 

válasza:

Ezt mutasd meg neki és addig nézesd vele amíg le nem esik a mondanivalója:
https://www.youtube.com/watch?v=3qspumtA9a0
Richard Feynman = Jóember Richárd, szóval érdemes rá hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!