BPD. Honnan tudhatom, ha borderline-os vagyok? Mik a tünetek? Tapasztalatok? (Többi lent)
Ezek alapján mit gondoltok?
-gyakori sírás (havi/heti rendszerességgel akár)
-tartós szorongás, feszültség
-kontrollálhatatlan düh érzése, bosszúvágy
-magány
-önéheztetés, önbántalmazás (ütés, karmolás, ökölbeszorított kéz, szinte forró vizes kézmosás,ajakbőr tépés, hajhúzás, nagyon szoros hajgumizás, nem kellően felöltözés)
-óriási "űr" érzése bent
-szeretetéhség, őrülten szeretni akarás
-BDSM iránti érdeklődés
10. válaszoló vagyok..
11-es válaszoló!
Akkor ideje lenne jobban figyelembe venni hogyan érzi magát, komolyan figyelni rá, mert ez a szülőből indul ki, a gyerek problémája!
Nem úgy van, hogy hoppá elbaszott alapból, senki nem igy születik, komoly gondok lehetnek a családban!
Hajrá!
10
Hatalmas lájk.
Amikor nekem először diagnosztizálták, nem akartam hinni a fülemnek. Totál nem számítottam rá, nem gondoltam volna, stb. (És én akkor már a harmincas éveimben jártam...)
De ezt betudtam annak, hogy egy egyórás beszélgetés után kaptam a diagot és hogy a pszichiáter nyilván őrült és tesztet sem vett fel, stb.
3 évvel később befeküdtem a Tündérhegyre és 3 hónapig ott voltam. Zárót elém tették, borderline. Újabb hatalmas döbbenet. Ezek szerint TÉNYLEG az vagyok? stb.
Na most jön a csavar. Azóta is eltelt 12 év, hol megkaptam a bordi diagnózist, hol nem. Tegnap voltam egy új pszichiáternél, végigolvasom az ambuláns lapot, rajta a diagnózisaim. Egyik itt és most nem releváns, másik .... na vajon micsoda? Bordi.
Hát erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!