Elmondjam a főnökömnek?
Pánikbeteg vagyok, ami az utóbbi hónapokban súlyos lett. Kértem időpontot pszichiáterhez hogy történjen valami, mert nem bírom ezt így, de oda várni kell.
Irodában dolgozom. A kérdés oka, hogy már a munkámat is alig tudom végezni miatta. Többet vagyok betegszabin meg idénre már szinte az összes szabimat kivettem emiatt.
A feladatomat igyekszem elvégezni de nem olyan, mint régen.
Ti mit tennétek, várjak, amíg hibázok és a főnököm elbeszélget velem vagy mondjam el neki mielőbb?
(Nemrég óta ő a főnököm, mert új. Nem tűnik “emberevőnek”, de nem tudom hogy reagálna le egy ilyet.)
Sok év után, közvetlenebb viszony esetén talán, azt is akkor amikor már látja, hogy valami nincs rendben. Amikor már emberileg is szeretne megismerni, és te is ismered a reakcióit
Egyéb esetben semmiképp, senki sem kívàncsi a magánéletedre.
Hasonlo cipoben voltam en is tavasszal. Nagyon kivoltam, kb ilyen burn out kozeli allapotban, panikbetegseg erre persze rarakott meg egy lapattal. En is gondoltam ra hogy megbeszelem a fonokommel de aztan letettem rola mert nalunk nagyon regimodi volt az egesz iroda, home office kb akkor lehetett ha 3 hettel azelott "lejelentkeztel" 1 nyomorult napra, szoval abban biztos voltam hogy nem engedne hogy amig mentalisan rendbe jovok home officeba legyek, szoval en nem szoltam senkinek semmit hanem felmondtam es kivettem a maradek szabimat a felmondas vegeig.
Ha neked a felmondas nem opcio akkor ha megerto a fonokod es joviszonyba vagytok megprobalkozhatsz egy olyannal hogy "elegge levagy terhelve a privat eletben es lehetseges lenne e home office amig rendezodnek a dolgok", de ne mondd ki SOHA hogy panikbeteg vagy mert azt nem vakarod le magadrol. Akkor is ha igaz. Az csak rad tartozik es max a csaladodra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!