Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Előfordulhat, hogy a zsírégető...

Előfordulhat, hogy a zsírégető miatt jött elő újra a depresszióm?

Figyelt kérdés
Setralint szedek napi 200 mg-ot.Rendben voltam tőle. Ugye mondják, hogy anyagcsere probléma miatt is kialakulhat a depresszió. A zsírégető ugye anyagcsere gyorsító és szerintem bezavarhatott. Neltek mi a véleményetek?
2022. aug. 4. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen zsírégetőt szedsz?
2022. aug. 4. 16:06
 2/3 anonim ***** válasza:

A "zsírégető" gyanánt reklámozott termékek átverések. Zsírt égetni legalább harminc perces edzéssel lehet, amikor a szívritmusod olyan gyors, hogy a zsírégetés tartományban működik, ezt egy egyszerű pulzusmérős órával tudod ellenőrizni. Legjobb erre a futás.

A "zsírégető" csodaszerek hatástalanságáról:

[link]

[link]

Tehát legjobb, ha elhagyod ezt a hatástalan csodaszert, mivel zsírégető hatása úgysincs, a pénzed is feleslegesen költöd rá, és a gyógyszereddel is kölcsönhatásba léphet.

Én egy másik antidepresszánst szedek, ami hajlamos hizlalni, és futni járok mellette.

2022. aug. 4. 16:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Valentus prevail tropical blast.
2022. aug. 4. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!