Hanghallasos (hallucináció) tapasztalatok érdekelnek. Hogyan kezdték kezelni? Hatott a gyógyszer? Kis vagy nagy adag antipszichotikumot adtak?
Bipol kevertben vagyok pár hete. Tünetek erősödnek. Este hanghallás (halu) kezdődött. Krízisállapotom volt du 1-től éjfél utáni elalvásig. A halu este 9:30-kor kezdődött. 11-ig dolgoztam.
5,5 órát aludtam 3 ébredéssel, hiába emeltem antipszichotikumot. Este Pregabalint is túladagoltam.
Tovább emelni nem tudom az antipszichót, hiába kis adagot szedek (200 mg Kventiax), nem tudok egyenesen járni.
19-es
Nem zárkozok el. Kerdezhetsz itt is. Priviben is.
Szerencsére keves halu maradt. Regóta nem kell rá gyogyszer a skizós tünetekre.
Bipolosra kell.
Kimaradt a 17-esből hogy 2,5 mg az olanzapin adagja. Csak pörgesnél kell szednem, arra hatasos adagban. Hangstabom van tartósan.
Halura sok evig nem szedtem semmit. Akklr meg nem volt bipolos tünetem. Erre ugyanaz a gyogyszer jó. Kisebb adagban. Igy ilyenkor sem hat rá.
Igen. Nagyon nagyon frusztráló, hogy mindenki szerint más bajom van.
De alapvetően tünetet kezelnek. Mindegy milyen diagnózishoz köthető. (Azért nem minden esetben) Fontos kideríteni, hogy terapiaval mi kezelhető ésmi az, ami csak gyógyszerrel.
Üzemorvosnál, leszázalékolásnál nagyon számít.
Vannak barátaim. Dolgozok (fizető). Van önkéntes munkám.
Ritkan mozgok, de tervben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!