Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon féltem, hogy tudok...

Nagyon féltem, hogy tudok rajta segíteni?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akivel régóta ismerjük egymást. Szépséges szép fiú-lány barátság. Összevesztünk kb másfél éve, fél évig nem beszéltünk. A lány, úgy ahogy van teljesen leeresztett. Fél év alatt ott hagyta a szerelme, akitől gyereket várt, majd elvetette. Az anyjával nagyon megromlott a kapcsolata. Maradtam én egyedül mellette, de nem tudok mit csinálni vele. Azt szajkózza, hogy október tizedikén öngyilkos lesz. Legalábbis ha addig nem változik semmi az életében. Azt mondja hogy szerinte nem fog semmi. Gyanítom ha időpontokat tűzöget ki annyira nem komoly. De azért nagyon ijesztő. Kit kell, hogy hívjak? Kit kell hogy felkeressek? Mit mondjak neki? A pszihológusokkal is csak veszekedett, hiába küldték el. 18 éves a lány.
2010. szept. 21. 21:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
rendben, így lesz.
2010. szept. 24. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!