Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha olyan állapotban vagyok,...

Ha olyan állapotban vagyok, mintha egy másik dimenzióban lennék, a pszichózis tüneteit hozom, olvasás alapján és olyan szorongást hogy gyomorpanaszaim vannak, akkor csak a pszichiátria marad?

Figyelt kérdés

Nem dolgozom most, itthon vagyok, még egy fél évig kibirnám így ha alig eszem és nem költök kajára

Nem igazán tudom leírni az állapotom

Ha boltba megyek olyan érzésem van mont amikor filmeken azt mutatják hogy szédül valaki

Au arcom olyan mintha már most egy hulla lennék

Olyan dolgokon aggódom hogy tuti elrabolnak majd, sőt biztos megtámadtak már az utcán külföldön, csak nem emlékszem

Gyűlölöm magam, amiért kimentem külföldön az utcára

Ilyen gyűlölettel kapcsolatos rohamaim vannak, az ellenségeim halálát kívánom

Nem alszom éjjel, csak nappal tudok, azt sem tudom hol vagyok

Altatót szedek

Így vagyok minden nap, magamon nem tudok segíteni, már majdnem egy éve így élek

Mit csináljak?

2022. júl. 17. 18:42
 1/8 A kérdező kommentje:

Egész nap egy elérhetetlen celeb fiúról álmodom hogy ő eljön és megment, évek óta csak ő tetszik senki más, azt képzelem hogy vele alszom el, közben rosszul vagyok mert tudom hogy nincs itt igazából

Ez is kényszeres gondolat

Hogy felejtsem el?

2022. júl. 17. 18:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bizony itt már csak a pszichiátria szakrendelés marad. Kérj időpontot szakrendelőbe és ennyi.
2022. júl. 17. 19:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Kivel élsz? Van csaladod vagy jó barátnő esetleg? Ki tudná segíteni?Pszichiáterhez menj el vagy ha nagyon rosszul vagy most menj be a sürgősségire.
2022. júl. 17. 21:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A furcsa érzés neve derealizáció, és/vagy deperszonalizáció. Sok mentális betegség tünete lehet, pl depresszió, szorongás. Pszichiátrián kell segítséget kérni, kórházba akár be is sétálhatsz. Ha ezeket így elmondod, akkor valószínűleg be is fektetnek.

Minden rosszindulat nélkül kérdezem, hogy miért vártál ezzel egy évet? Miért nem mondtad el legalább háziorvosnak? Illetve miből élsz?

2022. júl. 17. 21:41
 5/8 A kérdező kommentje:

Voltam mát pszichiáternél, de nem segített

Meg ingadozik nagyon a hangulatom, van amikor kitisztul a fejem és olyankor felesleges lenne orvoshoz menni

Elvileg bipoláris is vagyok

Eladtam dolgaimat, mert már 2 éve nem tudok dolgozni, itthon élek a gyerekkori szobámban, úgyhogy lakhatásért nem kell fizetnem

Semmilyen emberi kapcsolatom nincs, félek tőlük, mert sokat bántottak

Főleg a férfiakról undorodom, (kivéve azt a párat akikért rajongok) rengeteg bántalmazó undorító állattal talakoztam, az apám is az, ezért ez a sorsom

Már 2 hónapja fel akarom hívni az orvost, de félek befeküdni, meg gyógyszerérzékeny vagyok

2022. júl. 18. 01:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Évekkel ezelőtt pánikroham közben egyszer már voltam surgossegin es lekiabáltak hogy mit hisztizek, húzzak haza aludni
2022. júl. 18. 01:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg azért mégegyszer a pszichiátert. Sok bipoláris abbahagyja a gyógyszer ha hirtelen jobb kedve lesz,de nem szabad. Van tbs pszichológus is próbáld meg. Nálunk egyébként lehet emailen is időpontot kérni így telefonálnod sem kell
2022. júl. 19. 20:58
 8/8 anonim ***** válasza:
67%
Ami csak a főcímben szerepel azzal én még simán dolgozni járok. A legrosszabb otthon bezárva lenni akkor aztán mindent kitalál az ember. Keress legalább 4 órás munkat. Az a te nagy bajod hogy van aki eltart különben nem tehetnéd meg ezt az otthon fekvést. Kéne valami orvosi segítség mert ez így elég rosszul hangzik de ha nem mozdulsz ki a szobadból senki nem segíthet rajtad. Ha éjjel nem tudsz aludni menj le futni. Jót fog tenni hidd el.
2022. aug. 8. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!