Ha olyan állapotban vagyok, mintha egy másik dimenzióban lennék, a pszichózis tüneteit hozom, olvasás alapján és olyan szorongást hogy gyomorpanaszaim vannak, akkor csak a pszichiátria marad?
Nem dolgozom most, itthon vagyok, még egy fél évig kibirnám így ha alig eszem és nem költök kajára
Nem igazán tudom leírni az állapotom
Ha boltba megyek olyan érzésem van mont amikor filmeken azt mutatják hogy szédül valaki
Au arcom olyan mintha már most egy hulla lennék
Olyan dolgokon aggódom hogy tuti elrabolnak majd, sőt biztos megtámadtak már az utcán külföldön, csak nem emlékszem
Gyűlölöm magam, amiért kimentem külföldön az utcára
Ilyen gyűlölettel kapcsolatos rohamaim vannak, az ellenségeim halálát kívánom
Nem alszom éjjel, csak nappal tudok, azt sem tudom hol vagyok
Altatót szedek
Így vagyok minden nap, magamon nem tudok segíteni, már majdnem egy éve így élek
Mit csináljak?
Egész nap egy elérhetetlen celeb fiúról álmodom hogy ő eljön és megment, évek óta csak ő tetszik senki más, azt képzelem hogy vele alszom el, közben rosszul vagyok mert tudom hogy nincs itt igazából
Ez is kényszeres gondolat
Hogy felejtsem el?
A furcsa érzés neve derealizáció, és/vagy deperszonalizáció. Sok mentális betegség tünete lehet, pl depresszió, szorongás. Pszichiátrián kell segítséget kérni, kórházba akár be is sétálhatsz. Ha ezeket így elmondod, akkor valószínűleg be is fektetnek.
Minden rosszindulat nélkül kérdezem, hogy miért vártál ezzel egy évet? Miért nem mondtad el legalább háziorvosnak? Illetve miből élsz?
Voltam mát pszichiáternél, de nem segített
Meg ingadozik nagyon a hangulatom, van amikor kitisztul a fejem és olyankor felesleges lenne orvoshoz menni
Elvileg bipoláris is vagyok
Eladtam dolgaimat, mert már 2 éve nem tudok dolgozni, itthon élek a gyerekkori szobámban, úgyhogy lakhatásért nem kell fizetnem
Semmilyen emberi kapcsolatom nincs, félek tőlük, mert sokat bántottak
Főleg a férfiakról undorodom, (kivéve azt a párat akikért rajongok) rengeteg bántalmazó undorító állattal talakoztam, az apám is az, ezért ez a sorsom
Már 2 hónapja fel akarom hívni az orvost, de félek befeküdni, meg gyógyszerérzékeny vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!