Mit csinálhatnék azellen, hogy ennél is jobban lesüllyedjen az önbizalmam?
Pedig nincs más módszer. Én sosem értettem eleve, hogy bizonyos embereknek miért az a fontos, hogy egy teljesen idegen egyén (aki lehet szellemileg sérült is, de ízlésficamos és degradált is) mit is gondol róluk, nem az számít, hogy a szük környezeted, te és esetleg azon kívül pár kiváló egyén mit gondol rólad?
Csak ha logikusan bele gondolsz, mutatasz egy uborkát az emberekbek, a harmada szereti, a harmada nem, a többit pedig nem érdekli. Most akkor melyiknek szeretnél megfelelni? Én csak a saját elvárásaimnak…
Nyílván mindenki begolyózna attól, hogy ma ‘x’ azt mondja szuper ez a póló, holnap felveszem és ‘y’ szerint meg szar…. Ha szerinted jó, neked terszik, az egyéniségedet tükrözi, akkor nem mindegy, hogy Tapló Józsinak a sarokról ez nagyis vagy bazis? Nem tudnék úgy élni, hogy ilyenekkel foglalkozzak.
Én az ilyet meg se hallanám.
Különben se biztos, hogy rólad beszéltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!