Stressz,szorongas. Milyen étvágynovelo praktikakat tudtok?
Figyelt kérdés
Alig bírok nyelni az idegessegtol sokszor,szorongas,pánik. Fogytam 3kg-ot. Meg akarom állítani a fogyast. De nem kivanom az ételt. Valmi étvágy növelő? És ideg erősítő?valakinek bevalt otlet hogyan kedveljem meg újra az etelt?2022. júl. 11. 19:07
1/3 anonim válasza:
Paradicsomle nekem étvágyat csinál mindig. A gyomrod össze van szukolve szóval protein dúsabb kaját, pl főtt tojást próbálj enni,főtt krumpli.es közben pl nézz vígjátékot youtube őt akiket kedvelsz így elterelodik a gondolatod. Én tiktok live alatt szoktam kajálni mert egyedül élek. És jó hallani ahogy beszél vki.
2/3 anonim válasza:
Nézesd meg a vasad egy vérvétellel mert az csinál szorongást, fáradtságot és étvágytalanságot.
Egyéb étvágynövelő: ha elmész kajálás elött sportolni (fitnesz, úszás, futás) hidd el nagyon éhes leszel utána és fogsz tudni enni mert a szorongásod mind kisportoltad :)
Azonkívűl hallottam egyszer a royal jelly szerről. Keress rá.
3/3 anonim válasza:
a beres cseppet teljes mertekben ajanlom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!