Mi lehet a bajom?
Amit tudni kell rólam.21,lassan 22 éves vagyok lány.A gyerekkoromtól kezdve nem igazán volt zokkeno mentes az élet.Kis koromban szetmentek a szüleim,édesapám K*rvazott.
5 évesen anyám egyedül nevelt engem,és két idősebbik testvéremet.Epp hogy megeltunk.
Aztán lett egy férje,aki miatt máshová kellett koltoznunk.Az új iskolamban bántottak nagyon sokat.
A nevelő apám kiderült útközben hogy alkoholista.
Bátyám skrizofren lett a koltozesunk után
nagyon sokat bántott lelkileg.
Idősebb koromban én takarítottam rá,és mostoha apámra.Zsenialis volt egy alkoholista és egy mentálisan beteg emberrel együtt élni.Jobbrol balról kaptam az ívet.
Bátyám gyógyszert sose szedte.Mindig csinált valamit,ami miatt bekerült a pszichiátriára.
Volt,hogy követett egy lányt.
A lényeg az hogy szorongtam otthon lenni,szorongtam az iskolában is.
Utáltam mind a két helyet.Voltak ugyan barátaim,talán ez segített.
Nővérem külföldre ment dolgozni,tehát rá nem nagyon tudtam számítani.
Anyát nem akartam traktalni,tudtam hogy elég dolga van.
Bátyám begyogyszerezte magát 2x,amit szörnyű volt végig nézni.
Aztán telt az idő.
Jött a gimnázium
Időközben eveszavarom lett,egyszerűen elkezdtem gyűlölni a testem.50kg-rol 34re lefogytam.
Vizet sem ittam már mert akármit csináltam kövérnek láttam magamat.
Orvosról orvosra jártunk
Javasolt lett a család terápia,de nem vált be.
2 év szenvedés volt az életemben,iskolát hagytam ki emiatt.
Barátokat veszítettem el.
Aztán jött egy fordulat.
Azt mondták,ha így folytatom,meghalhatok
Ezért elkezdtem enni
Elkezdtem utána edzeni
Az edzés lett az életem.Megyzerwttem az egészet.
Minden egész oké lett
Új iskolába mentem,lettek barátaim
Megismertem interneten egy fiút,akivel mindössze 9honapot beszéltem.
Telefonon is
Találkozni nem tudtunk mert elmondása szerint rendőrségi ügy miatt haziorizetbe van.
Hittem neki.
Kiderült,hogy barátaim,barátnőm volt ez a bizonyos fiú,aki egy létező személy,de képeit felhasználtak,aztán kerestek valakit,aki majd beszél velem telefonon.
Volt hogy nem aludtam mert vele beszéltem.
Egy világ omlott össze bennem
Egyszerre vesztettem el mindenkit.
Édesanyám engem okolt
Egyedül uncsim értett meg ..
Sokat sírtam
Sokat voltam magányos
Aztán elkezdtek zaklatni,követni.
Hála istennek a rendőrség felkeresése után ennek vége lett
Aztán minden a régi kerékvágásban folyt tovább
Új iskolába mentem.
Kialakult bennem egy nagyon erős szorongás,gyakran votlak panikrohamjaim,az eveszavarom is kiújult és iszonyat depresszió S oltani.Utaltam itthon lenni.
Megismertem egy srácot,akivel egymásba szerettünk.Talan O volt az egyetlen ember aki tényleg szeretett,és segített rengeteget.Naluk voltam,mert gyűlölték itthon lenni
Igaz az édesanyja nem tudta tolerálni hogy szorongos vagyok,neem csipte
Volt hogy egy szobával arrébb beszéltek engem ki a barátomnak.
Nem foglalkoztam vele
Két évig voltunk együtt.
Az utolsó fél év nyogve nyelos volt,mert az iskolában állandóan piszkaltak a tanárok,mindig én voltam az ász ember akit kifogtam.Oke őszinte vagyok és nagy a szám.Volr olyan tanár aki nem jött be órát tartani és én hazamentem.Mindig én lettem élővéve,igazolatlanul,random egyesek beirva.
Elegem lett.
Kiléptem magamból.
Sokszor jártam így,a suli és az otthoni lét sem volt jó.
Takarítás,tanulás.Feszuktseg és zszorongasbol állt az életen.A barátom sem bírta már.Random dührohamok.neki céljai voltak.Az édesanyja megfenyegette ha valamit nem úgy csinál elveszi a kocsit tőle,nem lakhat ott stb,ugyanis O már dolgozott.Nem tudta az én bajomat felvenni,volt neki is elég,így egytől megszabalt,azaz tőlem.
Nagyon durván depressziós lettem.Nem találtam sehol a helyem.Sirtam,majdnem megfulladtam annyira.Ithhon nem mertem mutatni.
Egy hónap alatt rengeteget fogytam.
Abba maradt az edzés.
Utána bulimias lettem.Eleg durván.Falasi rohamok.
Túlzott testmozgás.
Ki kellett ebből jönnöm,ezert gondoltam elkezdek dolgozni,elkezdek valami szakmát tanulni érettségi után.
Az is hagy nehezen lett meg,pont szakítás után.
Így telt a nyár.Dolgoztam rengeteget.
Aztán a szakon amit tanultam új embereket ismertem meg,egy srácot.Akit megkedveltem.akivel lefeküdtem.Tobbszor is.Aztan mikor komolyra fordult a szó,megváltozott.
Nem tud szerelmet adni,egy troger,őt a pénz érdekli.
Kihasznált.
De utána irogatott azért,kedves volt,suliban is közeledett állandóan nem hagyott békén próbált manipulálni,mindent rám Roni hogy én vagyok a probléma nem így kéne hozzaallni van rosszabb is az én bajaimnal.
Nagyon nehezen engedtem közel magamhoz,aztán amikor sikerült túlságosan is,így járok.
Nem vagyok és nem is voltam neki fontos.
De próbált érzelmileg manipulálni azt mutatni és azt érzékeltetni hogy megért,kedvel,és szeret mindent.
Próbált jobb kedvre deríteni.
Aztán ez lett.
Hiába szexeltunk,nem ez volt a célja hogy lefektessen,ugyanúgy manipulált utána is.
A többi sulis társ is ugyanez
Ketszinuseg hihetetlen nagy király volt a szakon
Én közben dolgoztam,suli
Bátyám azóta elkoltozott édesanyám fizet neki albérletet,mert gyógyszert nem szed dolgozni nem akar,pedig tudna.Bant állandóan minket,anyát.
Anya több munkát vállal
Most főz takarít rá.Konnyebb hogy nincs itt,de így is megússzuk a levét.
Velem mi van?teljesen elvesztettem a motivációm.Az edzés nem megy.Vannak falas rohamok,azt érzem folyamatosan hogy fáj a lelkem.Neha egyszerre szakad rám minden akkor rengeteget sírok.
Néha teljesen üres minden.
Nem tudom eldönteni hogy hogy viselkednek másokkal mert félek hogy bántani akarnak.Mindig kedves vagyok mindenkivel.Nem hagyott el az őszinteséget.Es kívülről mindig azt kapom meg hogy egy pozitív,életvidám,erős,karizmatikus,nagyszájú ,vicces lány vagyok.Ami alapesetben igaz,mert néha már a saját szenvedésének röhögök.Probalom kizárni,hogy milyen erzelemmentes a világ.hogy a munkahelyen ha az a főnök van aki nem csíp bunkó velem.Cseszeget.Hogy itthon hiába tartom a frontot tartom a rendet édesanyám néha eszméletlen bunkó velem.Baratok nuku.Mindegyik csak érdek és addig vagyok jó ameg mosolygok.Mar sokmindent máshogy kezelek.De iszonyatosan fáj,fáj a. Lelkem.en egy kis szeretetre vagyok.
És ennek ellenére olyan ember lába mellett kötötten ki aki folyamatosan manipulált.Nem szeret
Szedtem hangulatjavitot.
Segített.
De elhagytam mert nem tudtam aludni
Szorongok deeporeszios vagyok
Vagy nem eszek vagy mindet felfalok egyszerre.Gyulolom magam és a testem.
Egyik családtagomat sem erdeklem igazán.
Elfáradtam.
El sem tudom mondani mennyire fáj ez a sokminden ami bennem van.Es nem értem miért kapom ezeket.
Mit kéne tennem ?
Megélni már nem is lehet konkrétan egyedül.Az árak az egekbe.
A munkahelyen nem becsulik az embert.Kest káosz ami Magyarországon zajlik.Az emberek bunkók,feszültek.Dr hiába történt az ami,én érdekesen módon sosem bantok másokat.
Csaj tudnám hogy engem akkor miért bántanak folyamatosan amikor mindig mindent próbálok jól csinálni.

Fú hát mire elolvastam összeszorult a szívem. Sajnálom hogy ezeken mind keresztűl kellett esned. Nem érdemelted meg.
Tippelem hogy olyan 20 körüli lehetsz. A legjobb amit tehetsz hogy spórolt pénzeddel (akermennyire is kevés) külföldre költözöl és magad mögött hagyod ezt a sok sz.rt és a magyar mentalitást.
Az a baj, hogy máshol se jobbindulatúbbak az emberek, de olyan rosszindulatú, irigy, másokat elgáncsoló faj nem létezik mint a magyar. A barátaid nem barátok, a családod nem a családod. Külföldön legalább ha nem is foglalkoznak veled de legalább nem mondanak rosszat és mindenki foglalkozik a saját bajával.
Menj külföldre, kezdj új életet. A depresszió és evésszavar is egyből megfog oldódni hogyha kikerülsz ebből a mérgező környezetből. Ha sajnálod anyukádat ott hagyni, menj ki, épits fel egzisztenciát (1-2 éven belül ezt lehet külföldön, saját albi, jó fizetés, stb) és utána kimehet utánad anyud is. Ha szeretnéd és úgygondolod ő őszintén szeret és segít.
Semmi sem lehetetlen. Sok sikert kívánok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!