Ezek milyen pszichés probléma jelei?
Lényegtelen dolgok megjegyzése (hosszú számsorok pl) ragaszkodás a rutinhoz (csak 1 bögréből tudok inni, napokig ugyanazt eszem, ugyanazon az útvonalon megyek, ilyesmi) ha valami váratlan dolog történik, ami nem volt eltervezve, leblokkolok, és nem tudom folytatni a napomat, mert kiakadok. Ami érdekel, abban nagyon el tudok merülni, szinte egyé válok vele, és megszūnik tér és idő. Néha napokig pörgök (nem szer hatására) napi 2-3óra alvás bőven elég, úgy érzem az alvás időpocsékolás lenne, aztán napokig-hetekig elvágom magamat a külvilágtól, 10-12óra alvás is kevés, volt hogy egy egész napot átaludtam és utána is fáradt voltam. Hatalmas késztetést érzek néha a falcolásra, néha meg is teszem. Gyakran vagyok ideges, de nem tudom az okát, lehet, hogy szorongok.
Ezek alapján kellene pszichológushoz fordulnom? Vagy csak a 20as évek csapongása ez, ami majd elmúlik?
Nárcisztikus vagy...nem, csak viccelek.
Mehetsz pszichológushoz, HA ezek a dolgok zavarnak. A diagnózis másodlagos.
Ezért mondtam, hogy szakember mondja meg.
A "divatos személyiségzavarnak" köze nincs ahhoz amit leírtál, de már jönnek a "nárcisztikussal", a "laikusok" körében mostanában ez a "legismertebb" személyiségzavar, mert valami pár sort olvastak róla, azt is "ki tudja honnan".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!