Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Atarax nevű gyógyszerrel mire...

Atarax nevű gyógyszerrel mire lehet számítani? Mennyire hatásos? Milyen mellékhatása van?

Figyelt kérdés

Sok más gyógyszerem mellé kapnám alvászavarra.

Nem tudom, hogy Xanax mellett mennyire hatásos, amikor már erős gyógyszerekhez szokott a szervezet.

2022. júl. 4. 00:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia! Nem lehet, hogy a szar alvásodat vmelyik gyógyszer mellékhatása okozza, amiket szedsz?

Én kb 3 óránént megébredek esténként, de viszonylag hamar visszaalszom, ha szerencsém van. Én ritkán rivózom emiatt, de még azzal is fel fel kelek(0.5mg) más gógyszert nem szedek.

Ataraxon gondolkodom, mert mégis csak baràtibb, mint a rivo.

Neked akkor az bevállt az alvásra?

2022. aug. 20. 20:30
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem vált be. Antipszichotikumot kaptam mert egyre jobban felpörögtem. Lehet attól mem aludtam vagy szorongástól.

Nem lehet mellékhatás mert álmosító gyógyszereim vannak és olyan, ami nem álmosít, de nem is okoz alvásgondot.

2022. aug. 20. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!