Apa épp lecsesz a depresszióm miatt. Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
Figyelt kérdés
Én a szombámban, ő egy másik helységben. Konkrétan mindent a fejemhez vág, szinte egy bolondnak nevez. Most akkor mit kéne csinálnom? :D2022. jún. 30. 12:41
1/10 anonim válasza:
Nem konnyu a depresszio, volt benne reszem, de biztosan allithatom neked, hogy az onsajnaltatas amivel eloszor fel kell hagynod, ha ki akarsz jonni belole. Biztos nem esik jol amit apud a fejedhez vagott, de lehet, hogy neki sem konnyu csak tetlenul, szo nelkul nezni.
2/10 anonim válasza:
Orvos mondta vagy ez ilyen öndiagnózis nálad?
3/10 anonim válasza:
Ha depresszióval kuzdessz a legjobb amit magadért tehetsz az az ,hogy segítségért fordulsz. Sajnos azt nem tudod irányítani ,hogy apukád hogyan reagál. Sokan az idősebb generációból nincsenek tiszában a mentális egészség fontosságával és sokszor a depresszió fogalmával sem. Amikor apukád igazságtalanul elkezd veled kiabálni ne kiabálj viszza, ne ingereld tovább, mert a hosszan tartó veszekedés senkinek sem jó.
4/10 anonim válasza:
Azt a helyzetet tudnád kezelni, hogy mindenki lábujhegyen jár körülötted szépen csendben, mert Norbika beteg, depresszios?
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ. 2-es, Orvos diagnosztizált. 4-es, igen Dávidka, az jól esne.
2022. jún. 30. 13:23
6/10 segitseg válasza:
Maximálisan átérzem, nem csak rosszul esik az embernek, de még megalázó is. Csak maradj erős, és előbb-utóbb jobb lesz a helyzet! (persze segítséggel) csak ne add fel és ne vetemedj olyan dolgokra, amivel magadnak okoznál rosszat. <3
7/10 anonim válasza:
Álljunk meg egy szóra..nem tudom hány éves vagy, gyanítom, még nem igazán nőttél fel. A nemedet sem tudom, mert ettől függne a válaszom.
Azt sem tudom tanuló vagy-e, dolgozol-e, vagy csak otthon lógsz..anyukád mit szól?
Ja, és van-e valakid, vagy csak álmodozol?
9/10 A kérdező kommentje:
8-as, ha hiszed, ha nem, ezt teszem minden nap, és tényleg segít is!
2022. júl. 3. 12:54
10/10 anonim válasza:
Ne hazudj kérdező, nem segít az neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!