Depakinnal milyen tapasztalatra lehet számítani? Convulex néven is kaphat, így Convulex tapasztalatok is érdekelnek.
1. Rövid távú mellékhatások érdekelnek (1-3 hét)
2. Hosszú távú mellékhatások (több hónap vagy év)
3. Bipoláris zavarban mennyire hatásos?
Kérésem: aki tapasztalatot ír, az adjon meg mg-ban adagot és azt is írja le, hogy sima vagy retard tablettát kap.
Hatásossággal kapcsolatos tapasztalatok esetén kérlek írjátok le, hogy szedtetek-e mást bipoláris betegségre. Ha, igen, akkor mit és mennyit?
Bipol 2-es betegségem van (jelenleg kevert epizód).
Max 2 hónqpig lehetek estés részmunkaidőben. Utána heti 40 órát fogok dolgozni. Kelés 5-5:30 körül. Hazaérkezés 6 körül. A reggeli gyszerek miatt nem kelhetek 3-kor. :-(
Ha ez marad, el kell hagynom, hogy tudjak dolgozni. De nem tudom, hogy mi jöhet helyette számításba.
Délben nincs Depakin. Csak este 600 mg retard és reggel 300 mg retard.
Szedek mellé más gyógyszereket is, de azok csak nagyon kicsit álmosítanak.
Tegnap éjjel 6 órát aludtam. Nappal még többet.
Ma éjjel 6 órát aludtam. Remélem max 3 óra alvás elég. Miután hatni kezd, rögtön alszok. Tegnap 16:45-kor keltem fel. Több részletben aludtam. 19-re értem haza. De csak azért mert nagyon pörögtem. 1 órával előbb végeztem a munkával.
Nem tudok sokáig várni, mennem kell vissza 40 órás munkahelyre. A reggeli gyógyszerrel nem lesz időm visszaaludni mert hajnal 3 kor nem tudnék kelni, hogy bevegyen. Reggel 5-5:30 körül kelek. 6:30-kor indulok. 6 körül érek haza, ha nincs túlóra.
Lamolep mellé kaptam a Depakint. Tegretolt nem ad mert az nagyon káros, ezzel indokolta.
Lítiumot ellenez, én is. Rokonomnak pajzsmirigygondot, végül veseleállást okozott. Leállt vesével kapta el a covidot. Így nem élte túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!