Ki, hogyan vehet igénybe ingyenes pszichológusi segítséget?
Oh, csak 10 alkalom lenne ingyenes?
Egyetemista vagyok és az egyetemen van, jártam is, viszont egyáltalán nem éreztem hatékonynak. Nem részletezem mert nem tartozik a kérdéshez, de gyakorlatilag annyit értem vele mintha beleolvastam volna egy random femina.hu cikkbe.
Hát akkor most én is megfejelem az egészet egy femina.hu cikkel. :D
Itt egész jól összefoglalja különben, hogy hogyan működik ez az egész. Tényleg a háziorvosnál kell először beutalót kérni, viszont fontos, hogy jó indokod legyen rá, mondd esetleg, hogy pánikolsz. Mert félő, ha csak annyit mondasz, hogy szeretnél beszélgetni egy szakemberrel, nem fog beutalót adni. Sok sikert!
Ha valójában Y településen laksz, akkor oda kellene bejelentkezned. Ha oda bejelentkezel, akkor a körzeti háziorvos fel is vesz magához.
Megpróbálhatod magad bekérni egy háziorvoshoz lakcímkártya nélkül is, de ez finanszírozási okokból kb lehetetlen, szem előtt tartva azt, hogy valószínűleg egy nagy egyetemvárosban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!