Tudom hogy szorongásos vagyok. De kapcsolódik hozzá mostmár hipochondria is. Minden féle betegségeket képzelek be, elolvasom google-n(ezt nem szabadna)és jönnek sorba a tünetek. És hetekig azon a betegségen agyalok hogy az van.Valaki van még így?
Figyelt kérdés
2022. jún. 25. 18:06
1/3 anonim válasza:
Ugyan így vagyok de nekem enyhébb olyan 2-3havonta találok valamit magamon és kombinalok mindent legutoljára a nyakamba megnagyobbodtak a nyirokcsomók azt hittem elrakosodtak meg ultra hangra is elmentem aztán kiderult egy vírus nagyobbitotta meg sajnos ez egy betegség ami nem gyógyítható a caaladtagjaimat az őrületbe kergetem vele de megkell tanulni együtt élni a dologgal :D kitartást és ne olvass bár kibírhatatlan :)
2/3 A kérdező kommentje:
Már lassan az egész napom ezzel megy el hogy olvasgatom hogy mi minek a tünete. Kibírhatatlan vagyok.Te szedsz valami gyógyszert vagy hogy sikerül kizárni ezt a dolgot?
2022. jún. 25. 18:14
3/3 anonim válasza:
Az voltam, de úgy tűnik, abba maradt. Egy ideje már nem rettegek sem a haláltól, sem a halálos betegségektől, de még a kórházaktól sem. Az üdvösségbe vetett hit segített. Miután legyőztem a pokoltól való (jogos) félelmem, a betegségek semmiségnek tűntek. Azon kívül felismertem, hogy azért féltem, mert lelkileg mindig készen akartam állni "a betegségre". Ez amolyan "jobb félni, mint megijedni". Ez persze nem ilyen egyszerű. Hosszú-hosszú folyamat előzte meg, és neked is azt tudom tanácsolni, hogy keress szakembert, ahogy én tettem, mert nem biztos, hogy ami nálam működött, az nálad is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!