Barátnőm csúnyán befüvezett és depis. Hogyan rángathatnám ki ebből?
Szerintem ezt a füvezés dolgot ne vedd annyira komolyan.Mármint nem embert ölt,és nem kell aggódnod miatta,szerintem el tudja dönteni,hogy mi a jó neki.Mondjuk,szerintem neked az nem tetszett,hogy lerázott,és nem használna ha megszidod. Szerintem nem tudod a történet teljes egészében,és felesleges kiakadnod.
Szóval a címben levő csúnyán befüvezett se biztos,hogy igaz,meg az se,hogy depis. Lehet,hogy történt vele vmi rossz,és gondolta,hogy a füves cigi feldobja majd,csak az a baj,hogy ha rossz a kedve az embernek cigizéskor,akkor nem lesz vidámabb,hanem azt a rossz hangulatot erősíti fel.
Lehet, nem is volt szomorú, csak parázott, hogy le fogod szidni, hogy "tönkreteszi magát". Gondold el, biztos a frász jött rá, mikor látta, hogy hívod, de ciki lett volna kinyomni, így hát felvette és izgult, lesz-e fejmosás.
Mivel ismeri a hozzáállásodat, lehet, hogy nem ez volt az első ilyen eset, csak még nem mesélte el, ne szidd le, ha megunja az élményt, leteszi magától.
Köszi a válaszokat, már megbeszéltük a dolgot.
Amúgy nem szidtam le.
Rossz élmény volt neki, úgyhogy nem is vágyik már többé semmiféle spanglira.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!